Britská kráľovská rodina sa rozrastie o ďalšieho potomka.instagram/princesseugenie
StoryEditor

Princezná Eugenie oznámila svetu nádhernú novinku: Kráľovná Alžbeta II. by mala už trináste pravnúča

24.01.2023, 19:00
Celebrity

Britská kráľovská rodina sa opäť rozrastie o nového člena. Princezná Eugenie oznámila túto radostnú novinu na sociálnych sieťach. Ona a jej manžel Jack Brooksbank sa tak v lete stanú rodičmi druhého dieťatka. Niet pochýb o tom, že by mala kráľovná Alžbeta II. z tejto správy veľkú radosť, mala by totiž už trináste pravnúča.

Eugenie je mladšou dcérou princa Andrewa, ktorý je synom najdlhšie slúžiacej panovníčky v britskej histórii. Jej manžel Jack Brooksbank, s ktorým spečatila svoju lásku v roku 2018, je obchodník a barový manažér. V roku 2021 sa im narodil prvý syn August Philip, ktorý prišiel na svet cisárskym rezom, pretože Eugenie prekonala v detstve operáciu sklerózy chrbtice. Dnes však princezná na sociálnych sieťach oznámila, že pod srdcom nosí druhé dieťatko. Aj ono sa tak zaradí do zoznamu potenciálnych nástupcov trónu.

Princezná Eugenie je tehotná, čaká druhé dieťatko

Princezná Eugenie a Jack oznámili svetu prostredníctvom sociálnych sietí veľkú novinu. "Sme nadšení, že sa môžeme podeliť o to, že toto leto pribudne do našej rodiny nový prírastok," napísala princezná, ktorú pôrod čaká už o niekoľko mesiacov. Síce neuviedla, či to bude chlapec alebo dievča, k oznámeniu pridala fotografiu s prvorodeným synom, ktorý jej objíma bruško a zdá sa, že dáva svojmu súrodencovi pusu. Je jasné, že sa rodinka na nového člena veľmi teší.

Trináste pravnúča kráľovnej

K trom deťom Kate a Williama, dvom ratolestiam Meghan a Harryho a po jednom potomkovi princeznej Beatrice, Eugenie a tak ďalej privedie mladšia z dcér princa Andrewa na svet už trináste pravnúča kráľovnej Alžbety. Niet pochýb o tom, že by bola veľmi hrdá a nadšená z tejto radostnej správy aj ona.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 13:30