Adriana na festivale v Monte-Carle.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Adriana Sklenaříková hviezdila v snehobielych šatách na charitatívnej akcii s Evou Longoriou

21.11.2022, 10:23
Celebrity

Jedna z našich najúspešnejších modeliek, ktorá prerazila v zahraničí, Adriana Sklenaříková je vo Francúzsku známa osobnosť, ktorú si považujú na mnohých prestížnych udalostiach. Ináč tomu nebolo ani uplynulý víkend. Kedy 51 ročná modelka zatienila aj omnoho mladšie dámy.

Večer vo veľkom štýle. V Paríži sa konala charitatívna akcia. kde sa zišlo mnoho celosvetovo známych tvári. Medzi nimi nechýbala modelka Adriana Sklenaříková v snehobielych šatách a s perlovým náhrdelníkom natoľko uchvátila fotografov, že ju z foto steny nechceli pustiť. 

Na dobrú vec

Finančné prostriedky z Global Gift Foundation sú použité na podporu charitatívnych projektov, či už vlastných alebo iných organizácií, zameraných na štyri oblasti: deti, zdravie, ženy a sociálna pomoc. Ich projekty sa snažia dosiahnuť pozitívnu zmenu v živote detí a žien tým, že im poskytujú prístrešie, jedlo, oblečenie, vzdelanie, lekársku starostlivosť a ďalšie potreby, medzi ktoré patrí sociálna inklúzia a rodová nerovnosť. Túto nadáciu podporuje aj blondínka. Spoločnosť jej robil jej manžel, marocký podnikateľ Aram Ohanian. Na akcii sa objavilo mnoho modeliek, herečiek, podnikateľov, ale aj známa "zúfalá manželka" Eva Longoria.

 

Ich róby nájdete v GALÉRII

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 07:31