Adriana Karembeu, rod. Sklenaříková - topmodelka
StoryEditor

Adriana Sklenaříková ukázala vianočnú výzdobu v Marrakeshi. Najviac sa teší jej dcérka

22.12.2022, 21:24
Celebrity

Jedna z našich svetovo najúspešnejších top modeliek Vianoce miluje tiež. S manželom žije na striedačku v ich hotelovom rezorte v Marrakeshi a keď majú pracovné povinnosti tak v Paríži. Sviatky, ale budú zdá sa tráviť v Maroku, kde to svetielkami len tak žiari.

Málokto asi vie, že Adriana študovala v Prahe medicínu, ale štúdium zanechala a rozhodla naplno sa venovať modelingu. V decembri 1998 sa vydala za francúzskeho futbalistu Christiana Karembeu a prijala jeho meno. Rozišli sa v marci 2011. Je vysoká neuveriteľných 185 cm a je známa tým, že má najdlhšie nohy vo svete módy. Pracovala pre elitných návrhárov, ale najviac sa preslávila ako Miss Wonderbra. Známu podprsenku propagovala celých päť rokov. V roku 2006 bola zvolená za naj-sexy ženu vo francúzskej verzii časopisu FHM.

Po rozvode sa vydala za podnikateľa marockého pôvodu Arama Ohanian, s ktorým má trojročnú dcérku Ninu. Keďže porodila vo vysokom veku vytúžené dieťa si strážila ako oko v hlave a odstraňovala všetko čo by mohlo drobcovi ublížiť. Krásna blondínka priznala, že sa k dcérke podľa vlastných slov správa ako starostlivá kvočka. „Dúfam, že nie som príliš ochranárska, snažím sa ovládať. Ale malá nemá žiadnu predstavu o nebezpečenstve, takže meníme dekoráciu nášho domu, všetko obklopíme matracmi, vankúšmi,“ uviedla Adriana v rozhovore pre francúzsky magazín. Toto budú už Ninkine štvrté Vianoce a Adriana si nechala na dekoráciách v ich dome skutočne záležať. Veď pozrite na tú parádu v Marrakeshi.

Foto v GALÉRII

image

Adriana Sklenaříková

Profimedia
image

Adrianina krásna výzdoba v Marrakeshi s dcérou Ninkou.

image

Adriana na festivale v
Monte-Carle.

Profimedia - Standardis
image

Adriana Sklenaříková

image

Adriana Sklenaříková

image

Adriana Sklenaříková

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 06:25