Michael Douglas s manželkou, herečkou Catherine Zeta - Jones.
StoryEditor

Catherine Zeta-Jonesová priznala čo dostane po 22 rokoch manželstva Michael Douglas pod stromček

13.12.2022, 11:43
Celebrity

Táto svetovo úspešná herecká dvojica je na vrchole slávy už desiatky rokov. Manželmi sú už neuveriteľných 22 rokov a aj keď ich manželstvo prešlo trápeniami ustáli to. Na sviatky herečka priznala, že u nich doma fungujú určité stereotypy. Aj keď si môžu dovoliť veľkolepé a luxusné darčeky ostávajú pri jednoduchosti.

Zrejme si povedali, že už nič materiálne nepotrebujú a sú radi, že na sviatky môžu byť v harmonickom kruhu rodiny. Manželia si počas svojho spoločného života prešli niekoľkými trápeniami a krízami, zrejme preto si už vážia čas byť spolu a nechystajú nič okázalé. Svoj podiel na tom má rakovina jazyka, s ktorou zhruba pred piatimi rokmi herečka bojoval, i psychické problémy. Nie je totiž žiadnym tajomstvom, že krásna brunetka trpela maniodepresiou a istý čas pobudla v psychiatrickej liečebni. Spomínané životné skúšky mali dopad aj na vzťah dvojice. Istý čas sa v súvislosti s nimi intenzívne skloňovalo slovo rozvod. Je evidentné že vážnu krízu sa Michaelovi a Catherine podarilo prekonať. 

S blížiacimi sviatkami si mnohí lámu hlavu čo darovať svojim blízkym. Toto celebritná dvojica vypustila. Po toľkých rokoch sa už netrápia na sviatky jeden druhého nasilu prekvapovať. Svojmu mužovi dáva len obligátne ponožky! „Vrchol sme dosiahli asi po ôsmich rokoch. Kúpila som mu auto, parádny hot-rod, kupé z 30. rokov,“ priznala v nedávnom rozhovore. „Potom som však prešla na ponožky," dodala.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 01:05