Seriál Harry a Meghan odhaľuje pravdu o tom, aký bol ich život po odhalení ich vzťahu médiami.instagram/marieclairerussia
StoryEditor

Seriál Harry a Meghan je plný tajomstiev, zvratov a odhalení: Kontroverzný dokument prezrádza viac, než by ste čakali

12.12.2022, 19:00
Celebrity

Meghan Markle a princ Harry sa rozhodli odhaliť svoju verziu reality v najnovšom dokumente na streamovacej platforme Netflix. Tento šesťdielny kontroverzný seriál prezrádza pravdu o tom, prečo sa vzdali povinností členov kráľovskej rodiny a čím si museli prejsť, keď sa stali terčom bulváru. Ak milujte tajomstvá, zvraty a odhalenia, tento šokujúci dokument si zaslúži vašu pozornosť.

Ak ste si mysleli, že rozhovor Meghan a princa Harryho s Oprah Winfrey bol kontroverzný, mali by ste si pozrieť novinku od Netflixu, v ktorej dvojica odhalila, ako prežívala odchod z kráľovskej rodiny a ako vyzeral ich spoločný život za posledné roky. Dokument obsahuje veľké množstvo doposiaľ nezverejnených videí, fotografii či informácii, o ktorých verejnosť nemala poňatia. Pozrite sa, čo môžete očakávať v prvých troch častiach seriálu Meghan a Harry.

Na prvé rande meškal

Prvá časť seriálu začína súkromnými videami Meghan a Harryho, ktoré nahrali krátko po tom, ako sa vzdali svojich povinností členov kráľovskej rodiny. Ďalej sa dvojica rozhodla rozpovedať príbeh o tom, ako sa dali dokopy. Meghan údajne zaujala Harryho v snapchatovom videu so psími ušami a s nosom. Keď ho princ uvidel, okamžite napísal spoločnému známemu, aby ich zoznámil. Síce Harry na ich prvé rande meškal, keď ho Meghan uvidela spoteného a červeného medzi dverami podniku, vzala ho na milosť. Práve v tom momente sa začal písať ich príbeh lásky, ktorý úspešne živí bulvár už veľmi dlhý čas. „Za posledných šesť rokov sa o nás povedalo a napísalo veľmi veľa - a to od ľudí, ktorých nepoznáme a ktorí nepoznajú nás,“ povedala Meghan, ktorá je dodnes terčom médií. Začiatok dokumentu prezradil niekoľko prekvapivých faktov, no ďalšie sú omnoho tvrdšie a šokujúcejšie.

 

Terčom bulváru sú najmä ženy

Dokument nadväzuje aj na to, čo odznelo počas rozhovoru s Oprah Winfrey, kde dvojica odhalila, ako kráľovská rodina potrebuje udržiavať vysokú popularitu prostredníctvom médií. Ročne podniká tisícky návštev, stretnutí s verejnosťou a má vlastnú tlačovú agentúru len preto, aby ju mali ľudia po celom svete neustále v mysli. Podľa Harryho sú terčom bulváru najmä ženy v kráľovskej rodine. Najskôr to bola jeho mama princezná Diana, ktorá bola pod tlakom médií dlhé roky. Po jej smrti sa pozornosť bulváru napokon presunula na jej synov. „To, čo sa dialo mame, sa začalo diať nám,“ priznáva princ Harry, podľa ktorého zažíva Meghan podobnú situáciu ako jeho mama.

 

Keď ju spoznal, snažil sa prísť na to, ako sa im to spoločne podarí ustáť. Aj z tohto dôvodu sa rozhodli držať vzťah v tajnosti čo najdlhšie. Meghan stanovila dokonca pravidlo, aby sa stretávali aspoň každé dva týždne a komunikovalo pomocou Facetime hovorov či videí a fotiek. Dvojica umierala od strachu z toho, čo sa stane, keď ich objavia médiá. Napokon informácie o ich vzťahu uzreli svetlo sveta. Našťastie si stihli užiť spoločnú poslednú noc, no všetko, čo sa dialo po tom, bolo horšie, než čakali. V ďalších častiach sa môžete dozvedieť veľké množstvo znepokojivých informácii o tom, ako museli čeliť bulváru, o nedostatku podpory, rasizme a iných kontroverziách.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 11:17