Cher má so ”zajačikmi” skúsenosti.
StoryEditor

Speváčka Cher neustále prekvapuje. Našla si o 40 rokov mladšieho partnera. Toto odkazujú!

07.11.2022, 14:25
Celebrity

Dvakrát rozvedená speváčka Cher priznala nový vzťah. Na sociálnych sieťach potvrdila, že jej partnerom je producent Alexander Edwards, ktorý je mladší o štyridsať rokov. V tom ale sedemdesiatšesť ročná speváčka nevidí vôbec žiadny problém.

„Láska nepozná roky,“ napísala Cher a prezradila, že mladší partner ju rozmaznáva a zaobchádza s ňou ako s kráľovnou. Hudobného producenta už tiež predstavila svojej rodine. Jej nový partner Alexander Edwards je viceprezidentom spoločnosti, ktorá zastupuje umelcov ako Rihanna, Justin Bieber, 2 Chainz, DMX a Jhene Aiko. V minulosti chodil s expartnerkou rapera Kanye Westa Amber Rose, s ktorou má trojročného syna. Modelka a bývalá striptérka ho v auguste obvinila, že jej bol neverný s najmenej dvanástimi rôznymi ľuďmi. Producent sa neskôr na sociálnych sieťach k podvádzaniu priznal s tým, že aj keď partnerku miloval, nevera bola jeho pravá prirodzenosť.

Je to čerstvé

Cher a Edwards sa prvýkrát stretli minulý mesiac na parížskom týždni módy. Speváčka sa snažila zmierniť obavy svojich fanúšikov kvôli minulosti jej partnera. „Som zamilovaná, nie zaslepená,“ napísala

Cher je dvakrát rozvedená. Jej prvým manželom bol hudobník Sonny Bono. Vzali sa v roku 1964 a rozviedli o jedenásť rokov neskôr. Mali spolu dcéru, z ktorej je po zmene pohlavia muž Chaz Bono (53). Jej druhý manže bol Gregga Allmana, ktorý zomrel v roku 2017 vo veku 69 rokov. Mali spolu syna Elijaha Blue Allmana (46). Cher už v minulosti randila s mladšími mužmi. Chodila s filmovým producentom Ronom Zimmermanom, ktorý je o 12 rokov mladší. S Tomom Cruisom randila, keď hercovi bolo 23 a ona mala 38 rokov. Pár tvorila aj s hudobníkom Richiom Samborom z kapely Bon Jovi, ktorý je o 13 rokov mladší ako ona.

image

Cher s novým partnerom. Hudobný producent je o 40 rokov mladší.

Profimedia - Paparazzi
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 23:15