Vo filme V lete ti poviem, ako sa mám, bol jej partnerom a manželom český herec Jaroslav Plesl. Andreea Vasile z Rumunska vo filme odhalila ich veľké tajomstvo.Continental film
StoryEditor

Herečka Petra Vajdová o vzťahu so svojím otcom. Aj keď sa často nesprávala k nemu pekne, nezanevrel na ňu

31.10.2022, 09:29
Celebrity

Umelkyňa Petra Vajdová si už preskákala toho mnoho. Dostávala sa zo závislosti na alkohole. Skrachovalo jej manželstvo s kamionistom Martinom, s ktorým má syna Martinka a teraz priznala, že často to škrípalo aj medzi ňou a otcom.

Nedávno odpremiérovala v Divadle Pavla Országha Hviezdoslava predstavenie francúzskeho dramatika Floriana Zellera Otec. Ústrednou témou je postupné odchádzanie vlastného rodiča. Hra pojednáva o ťažkých rodinných situáciách. Petra spomenula, že túto hru venuje práve jej otcovi. Divadelné predstavenie jej pomohlo uvedomiť si aké ťažké to niekedy aj s ňou mal otec a čo musel prežívať keď jeho prvorodená dcéra Petra Vajdová zažívala vo svojom živote pády. Ako hovorí nie raz to dávala jemu za vinu, ale nikdy jej to neoplácal a vždy stál pri nej: „Napriek tomu, že mám 37 rokov, neviem si predstaviť, akú bolesť a strach musí môj otec v sebe stále zažívať po tom všetkom, čím som si už v živote prešla. Len keď sa vžijem do jeho kože ako herečka, ktorá sa vie vžiť do asi každého človeka. Myslím si, že mu krváca srdce… Som jeho prvorodená a ešte k tomu dcéra. Zažili sme si spolu veľa, ale môj otec je boží človek. Je to spolu s mojím Martinkom (3) a bratmi najlepší chlap v mojom živote," vyznala sa brunetka. 

Vybíjala si na ňom zlosť

„Aj keď som ho dourážala, hnevala som sa na neho, vyčítala mu niektoré veci, za ktoré ani nemohol, vybíjala si na ňom zlosť, on tu bol naozaj vždy pre mňa. A rovnako tak aj moja mamina. Moji rodičia sú ľudia, ktorí pri mne stále stoja, nikdy ma neopustili, hoci mali veľa možností, lebo som sa mnohokrát nezachovala správne," povedala úprimne.

Otca považuje za výnimočného muža napríklad len v tom, že vojde domov do dverí a on všetko vie: „Ja síce môžem zahrať, že som v pohode, ale on presne vycíti, v akom som stave, čo sa mi stalo, či klamem, vidí moje zreničky v oku, kruhy pod očami, zvraštené čelo… Vie, kedy som a kedy nie som v poriadku. Dokonca vždy, keď som domov doniesla nejakého partnera, vedel, ako sa ten vzťah skončí. Neviem, ako je to možné, ale vždy mal svätú pravdu," povedala.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 08:17