Vo filme V lete ti poviem, ako sa mám, bol jej partnerom a manželom český herec Jaroslav Plesl. Andreea Vasile z Rumunska vo filme odhalila ich veľké tajomstvo.Continental film
StoryEditor

Herečka Petra Vajdová o vzťahu so svojím otcom. Aj keď sa často nesprávala k nemu pekne, nezanevrel na ňu

31.10.2022, 09:29
Celebrity

Umelkyňa Petra Vajdová si už preskákala toho mnoho. Dostávala sa zo závislosti na alkohole. Skrachovalo jej manželstvo s kamionistom Martinom, s ktorým má syna Martinka a teraz priznala, že často to škrípalo aj medzi ňou a otcom.

Materstvo ju zmanilo

„Môj otec je pre mňa otcom, ktorý ma nikdy neopustil, podal mi pomocnú ruku, zodvihol ma, keď som to potrebovala, a preto je táto hra pre mňa výnimočná. Počas celého predstavenia je so mnou na javisku síce Emil, ale ja tam miesto neho vidím svojho ocina, ktorému túto hru venujem. (Úsmev.) Vo svojom živote som Bohu vďačná za pár vecí. Tie ďalšie, ktoré sa mi stali, si ešte stále akosi neviem vysvetliť, ale ďakujem mu za moju rodinu. Za mojich rodičov, bratov a Martinka. Aj keď som veľakrát zlyhala, bola na dne, som osudu vďačná, že mi bolo dopriate byť mamou. S materstvom som si totiž okamžite začala omnoho viac vážiť svojich rodičov. Pochopila som ich bolesť, príkazy, zákazy, výčitky, ich konanie. Napríklad, keď sa o mňa po každom predstavení báli a chceli vedieť, či som z divadla prišla domov v poriadku. V minulosti som sa na toto hnevala, dnes už ako mama absolútne chápem ich obavy," povedala pre Život.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 04:05