V šou pečie celé Slovensko sa v každom diely niečo zomelie.
StoryEditor

V šou Pečie celé Slovensko dnes čakajú na súťažiacich zadania podľa receptov od babičiek!

30.10.2022, 10:39
Celebrity

Už dnes večer čaká na tucet súťažiacich opäť trojica pekárskych a cukrárskych výziev – tentokrát budú pripravovať sladké aj slané dobroty podľa receptov od babičky. V šou Pečie celé Slovensko to dnes večer na Jednotke bude o medovníkoch, perníkoch, pagáčoch a pirohoch.

Hudobné rozptýlenie uťal „pán profesor“

Technická výzva dáva súťažiacim v šou Pečie celé Slovensko každú nedeľu poriadne zabrať. V týždni venovanom receptom po babičke sa budú musieť popasovať s tradičnými vrstvenými oškvarkovými pagáčmi. O dobrú náladu sa opäť postarajú moderátori Milan „Junior“ Zimnýkoval a Juraj Bača, ktorý odštartujú hudobnú vsuvku, ktorá súťažiacich poriadne rozšantí. Po oznámení časového limitu však zakročí východniar Ďoďo, ktorý pracuje ako vysokoškolský pedagóg, a veselú družinu rýchlo rozpustí. 

Viete aký je rozdiel medzi perníkom a medovníkom? 

 

V nedeľu sa súťažiaci v šou Pečie celé Slovensko v rámci kreatívnej výzvy pustia do prípravy zdobených medovníkov. Porotkyne však niektorí z nich prekvapia, keď hovoria o perníkoch a nie medovníkoch, tak sa rozhodnú preveriť, či súťažiaci poznajú rozdiel medzi týmito dvoma aromatickými dobrotami. Najstaršia súťažiaca Milka sa prizná, že nevie pomenovať, v čom je kľúčový rozdiel a tak ju poučí porotkyňa Jožka Zaukolcová. 

Ako správne zložiť cesto pri vrstvených pagáčoch? Hlavolam pre amatérskych pekárov

 

Snáď nie je človek, ktorý by nemiloval voňavé, chrumkavé a vrstvené škvarkové pagáče. Ako ich však správne pripraviť? S touto úlohou sa potrápia v rámci technickej výzvy súťažiaci v šou Pečie celé Slovensku už najbližšiu nedeľu. Opäť sa ukáže ich jednota a ochota navzájom si pomáhať, keď príde na dilemu, ako správne zložiť cesto pri príprave tradičných pagáčov. Kormidla sa ujme najstaršia pekárka Milka, ktorá situáciu vyrieši. 

Ďalej sa dočítate o postupoch zatvárania pirohov

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 07:27