Marián Čekovský je obľúbený hudobník a zabávač.
StoryEditor

Na Mariána Čekovského občas zakričia HEJ TY! Rozčúliť ho, ale dokáže iné oslovenie. Takto mu určite nehovorte

16.09.2022, 11:31
Celebrity

I keď je Marián Čekovský nepochybne populárny a dá sa povedať, že na Slovensku nie je človek čo by ho nepoznal stane sa, že ho fanúšikovia chcú osloviť, ale proste v tom momente ako ho zazrú ich pamäť proste nespolupracuje. Zrazu majú okno a hudobníkovo meno im nejde na jazyk. Nevyvedie ho to zmiery. Iba sa zasmeje. Keď už ľudia úplne tápu dajú ho dokopy s iným zabávačom a vytiahnu meno kolegu.

Pri hudobníkovi a zabávačovi Mariánovi Čekovskom zneje najčastejšie prezývka Čeki. V mladosti mu meno Marián, ale všelijako komolili. Žiadna odnož jeho mena mu nevadí, rozčúliť ho dokázalo iba keď mu povedali Maroš: „Najviac ma dokáže asi rozčúliť meno Maroš. Lebo to je úplne iné meno. Čeki je veľmi rýchle a hlavne súvisí to s mojim menom to mi vyhovuje, ale keď som bol malý, tak ma volali Murko, lebo som sa chmúril. Chmuro - Muro. Mal som svoj názor na všetko a tak mi ostalo Muro. A teraz tak volám svojho syna, je to milé. Hlavne človek by mal vedieť ako sa volá. Môže to meno byť akokoľvek komplikované ale mal by o ňom niečo vedieť. Ja mám moje meno rád a preto mi je jedno ako ma niekto zavolá. Len najlepšie je ak ma nevolajú, hej ty poď sem. To je asi najnevýhodnejšie," povedal s úsmevom v rozhovore pre televíziu Joj. Občas mu tak povie práve syn: „Poď sem, hej ty. Alebo moja dcéra a to si už robíme žarty zo seba, lebo vieme aké dôležité je oslovenie," vysvetlil Marián.

Hudák je slávnejší

Porotca šou Česko Slovensko má talent nezabudol spomenúť, keď ho ľudia stretnú na ulici alebo v nákupnom centre, že sa mu veľmi chcú prihovoriť, ale jeho meno im proste vypadne: „Keď si nevedia spomenúť ako sa volám, tak len povedali a kde máš Hudáka. No a Hudáka pozná každý," uzavrel s úsmevom Čeki. Títo dvaja humoristi sa zoznámili pred rokmi v rozhlase, kde Michal chodil nahrávať texty a Čeki sa venoval hudbe: „Veľmi si jeden druhého vážime a často si aj povieme čo si o sebe myslíme a to vedia len ozajstní kamoši!" 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 23:40