Enrico Miško počas vystúpenia pre porotou.youtube
StoryEditor

Pri autonehode zomrel súťažiaci zo šou Československo má talent. Tragická smrť rapera

23.02.2024, 10:23
Celebrity

Pri tragickej nehode v Bratislave zomrel včera večer Enrico Miško (†29), ktorý vystupoval v známej televíznej šou Československo má talent. S rapovým vystúpením si získal obdiv divákov aj poroty.

O fatálnej nehode, ktorá sa stala približne o 23. hodine informoval spravodajský portál noviny.sk. Raper Enrico, ktorý pred rokmi bojoval o postup v talentovej šou sedel v aute v smere na Senec, keď náhle prešiel do protismeru a narazil do stĺpu verejného osvetlenia. Mladého muža prevážali do nemocnice, keď podľahol ťažkým zraneniam. Podľa televízie JOJ sa v aute mali nachádzať injekcie, na miesto mali smerovať aj kriminalistickí technici.

"Nechápem porotcov pána Slávika a pána Prachařa, že nepustili tohto nadaného rapera ďalej. Jeho tvorba siaha na úplne iný level, aký tu na Slovenskej scéne poznáme. Pani Jandová a pán Čekovský úplne pochopili o čo tu ide. Za mňa veľký palec hore. Veď posúďte sami," napísal k videu z vystúpenia jeho fanúšik. 

Enrico rapoval o živote a písal si vlastné texty: "Mám za sebou taký ťažký príbeh s hokejom. Hral som 16 rokov za HC Slovan a potom zo zdravotných dôvodov som musel skončiť. Dodnes s tým nie som vyrovnaný. Rap je moja jediná cesta," predstavil sa vtedy na pódiu. So športom skončil lebo dostal alergiu na čpavok, ktorým sa mrazí ľad. "Asi tri roky som sa liečil. Chodil som aj na akupunktúry, rôzne čipy mi lepili, testy robili. Išlo to do financií a nakoniec sa nič nevyriešilo. Položilo ma to. Ako malý chlapec som si predstavoval, že budem v NHL, mať sa dobre. Zrazu sa to skončilo. Nemal som možnosť ani môjmu otcovi vrátiť všetko čo do toho dal," dodal. Hokej prestal hrať keď mal 20 rokov. Potom sa už s nepriazňou osudu pasoval po svojom. Hudba mu podľa jeho slov pomáhala. 

image

Enrico Miško prišiel o život pri autonehode.

youtube

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:40