Marián Čekovský
StoryEditor

Hudobník Marián Čekovský má traumu zo školskej jedálne. Toto má PROBLÉM zjesť!

04.10.2023, 10:47
Celebrity

Mnohí z nás nezabudnú na zážitky zo školskej jedálne. Marián Čekovský (46) nie je výnimkou. Čo ho však rozhodilo tak, že klasickú knedľu radšej do úst nevloží? Čeky to vie aj po rokoch úplne presne.

Dnes sa síce školské jedálne snažia pre žiačikov variť chutne a zdravo, ale pred rokmi to bola ešte taká trochu bizarná záležitosť. Väčšinou to bola skôr iba hmota do žalúdka, ako gastronomický zážitok. Spomína na to aj umelec Marián Čeky Čekovský, ktorý bol z tých, že niektoré jedlá v škole mu spôsobili "traumu". Jedna z nich je knedľa, ktorá ho na tanieri nikdy nepotešila: "Pamätám si dôležitý moment v školskej jedálni, keď som prišiel na rad a už ma tá pani kuchárka poznala. Práve bol na obed tuším, že segedínsky guláš. Bolo veľmi teplo," začal opisovať svoju spomienku. Všetko sa to spája, ale z kuchárkami, ktoré radi nosili uniformu bez rukávov. 

Veď čo mal na mysli si pozrite v našom VIDEU!

Marián spomína na školskú jedáleň.

Zajtra večer v zábavnej relácii Hit roka na Jednotke sa pobavíte na viacerých vtipných momentoch. Spomínať sa bude na roky 1989, 1985, 2005. Špeciálnym hosťom bude herec Ady Hajdu a hudobným hosťom Dalibor Janda.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 14:14