Toto sú najväčšie tajomstvá krásy Kate Middleton.instagram/dukeandduchessofcambridge
StoryEditor

Dosiahnite krásnu pleť ako Kate Middleton: Stačí, ak si každé ráno naordinujete tieto prísady

17.09.2022, 15:00
Celebrity

Kate Middleton má už síce po 40-tke, no jej vzhľad o tom vôbec nevypovedá. Keďže jej kroky sleduje celý svet, je si vedomá toho, že musí za každých okolností vyzerať dobre. Nielenže má vynikajúci cit pre módu, dokonalú postavu, ale tiež mladistvo pôsobiacu pokožku. Zistite, čo stojí za jej dokonalou pleťou.

Vojvodkyňa a manželka princa Williama sa snaží udržiavať svoju pleť neustále sviežu, pevnú a mladistvú. Ako to to robí? Za krásou Kate Middleton nestoja žiadne luxusné séra, prípravky ani plastické operácie. Jej tajomstvo tkvie v jednoduchých a obyčajných veciach. S líčením to nikdy nepreháňa, stačí jej mejkap, maskara a jemný rúž, no omnoho dôležitejšia je pre ňu základná starostlivosť o pleť, ktorej dnes vďačí za dokonalý vzhľad. Pozrite sa, ako vyzerá jej beauty rutina.

Používajte správne produkty

Síce sa na pleti odzrkadľuje najmä zloženie každodenného jedálnička, no nie je to jediné, čo Kate pomáha s mladistvým vzhľadom. Jej pokožka je aj po 40-tke takmer nepoškvrnená, pôsobí pevne a sviežo. Dopomohla jej k tomu predovšetkým správna kozmetika, rôzne kúry či iné procedúry, no bez pravidelnej starostlivosti by boli zbytočné. Vojvodkyňa si pokožku pred starnutím chráni najmä dennou aplikáciou krémov a sér s ochranným faktorom pred slnkom. Čo sa týka produktov, snaží sa používať tie, ktoré obsahujú antioxidanty, ako sú vitamíny C a E, kyselinu hyalurónovú a betakarotén. Za bezchybnú pleť môže vďačiť aj dostatočnej hydratácii, ktorú si neservíruje len pomocou pitného režimu, ale aj hydratačných krémov, ktoré bojujú s baktériami a minimalizujú viditeľnosť pórov. V jej beauty rutine je dôležitý aj pleťový olej, ktorý vyhladí vrásky a rozžiari pleť. Za krásou Kate Middleton však sotjí aj niečo iné. Podľa nej môže mať dokonalú pokožku každá žena. Stačí, ak si každé ráno naordinujete tieto prísady.

 

So starostlivosťou o pleť začnite už ráno

Vojvodkyňa začína so starostlivosťou o pleť už ráno, kedy si dopraje zeleninové smoothie z troch hlavných prísad. Ak túžite po mladistvej a žiarivej pleti, do tohto nápoja by ste v prvom rade mali pridať kel, ktorý je bohatý na antioxidanty a živiny, ako je vitamín A, C a K. Smoothie by malo takisto obsahovať paradajky bohaté na lykopén. Táto látka dokáže znižovať riziko rakoviny kože, infarktu a porážky. Paradajky tiež znižujú zápal v tele, čo môže byť prospešné najmä pre tých, ktorí pravidelne cvičia. Napokon do nápoja nakrájajte aj zeler, ktorý vás dostatočne hydratuje, doplní telu vitamíny a zbaví zápalu. Je jasné, že Kate má predovšetkým dobré gény, no vďaka tejto starostlivosti o pleť môžete vysnívanú pokožku dosiahnuť aj vy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 03:28