Sylvester Stallone a Jennifer Flavin sa rozvádzajú po 25 rokoch.dreamstime
StoryEditor

Prekvapivý rozvod po 25 rokoch: Sylvester Stallone a Jennifer Flavin sa vraj rozišli kvôli tetovaniu

06.09.2022, 09:00
Celebrity

Silvester Stallone nie je známy len ako legendárny Rambo či Rocky, ale dlhé roky sa pýšil aj ukážkovým manželstvom s bývalou modelkou Jennifer Flavin. Ako to už býva, niekedy aj tie najstabilnejšie a najzamilovanejšie vzťahy nevydržia a výnimkou nie je ani ten ich. Jennifer sa rozhodla po 25 rokoch podať žiadosť o rozvod.

Síce sú rozchody vo vyššom veku už výnimkou, nemusí to platiť vždy. Herec Sylvester Stallone  má za sebou úspešnú kariéru, no vo vzťahoch sa mu až tak nedarí. Nedávno totiž obletela svet správa, že legendárny Rambo a Jennifer Flavin sa rozvádzajú po 25 rokoch. Keďže ich manželstvo vyzeralo naozaj stabilne, zamilovane a šťastne, táto informácia prekvapila mnohých fanúšikov. Párik sa začal stretávať v roku 1997, no k oltáru sa postavil až o jedenásť rokov neskôr.

Láskyplné slová padali z každej strany

Sylvester bol ženatý už dvakrát a vyzeralo to tak, že s Jennifer mu to vydrží už do konca života. Za neuveriteľných 25 rokov spolu vychovali tri nádherné dcéry, ktoré sú ich pýchou. Dievčatá sú známe nielen vďaka slávnemu otcovi, ale aj kvôli ich pôsobeniu na sociálnych sieťach. Herec sa nimi aj vďaka tomu rád chválil, často uverejňoval spoločné fotografie a bolo jasne vidieť, že majú výborný vzťah. Ten sa snažil udržiavať po celé roky aj so svojou manželkou.

 

Len nedávno, na okrúhle výročie, herec nešetril láskyplné vyznania na konto svojej milovanej. „Šťastné 25. výročie tejto úžasnej žene. Neexistuje dostatok slov na to, aby som opísal, čo táto neuveriteľne obetavá, trpezlivá žena znamenala pre naše životy a ja si len želám, aby ich bolo ďalších 25! Ďakujem, zlatíčko,“ napísal vtedy Sylvester. Takisto sa nedala zahanbiť ani Jennifer. "Ďakujem, že ma neustále rozosmievaš, miluješ a chrániš našu krásnu rodinu! Naše manželstvo sa každým rokom zlepšuje! Nemôžem sa dočkať, keď spolu strávime zvyšok našich životov,“ napísala pod spoločnú fotografiu. Od osláv však neprešli ani tri mesiace a ich vzťah sa nečakane dostal do veľkej krízy. Bohužiaľ, hercove slová o ďalších 25 rokoch manželstva sa už nenaplnia.

Žiadosť o rozvod podala Jennifer

Keďže sa vždy ukazovali ako stabilný a šťastný pár, pre mnohých bolo veľkým prekvapením, keď sa na verejnosti začali šíriť klebety o ich rozvode. Dohady však napokon potvrdili aj manželia a zistilo sa, že žiadosť o rozvod podala Jennifer len nedávno. Za necelé tri mesiace sa u nich muselo stať niečo naozaj vážne, inak by nedávali zmysel ich láskyplné slová a fotografie k 25. výročiu svadby. "Som smutná, že musím oznámiť, že som po 25 rokoch manželstva vyplnila žiadosť o rozvod medzi mnou a manželom Sylvestrom Stallonem. Aj keď už nebudeme manželmi, vždy si budem vážiť viac ako 30-ročný vzťah, ktorý sme zdieľali a viem, že sme obaja oddaní našim krásnym dcéram," povedala Jennifer. K rozvodu sa vyjadril aj Sylvester, no z obidvoch strán je cítiť, že aj napriek všetkým okolnostiam túžia prežiť rozchod bez zbytočných hádok.

 

Mnohých by zaujímalo, čo stojí za ich rozvodom. Údajne by však malo byť jedným z dôvodov pokazené tetovanie. Sylvester sa totiž prednedávnom rozhodol, že si svoje telo skrášli spomienkou na jeden z jeho najlepších filmov. Na rameno si nechal vytetovať psa z filmu Rocky. Najväčší problém však nastal v tom, že tento obrázok si nechal zväčšniť na tom istom mieste, na ktorom má vytetovanú tvár svojej manželky. Hercov tatér sa neskôr snažil vysvetliť túto situáciu a tvrdil, že Sylvester mal v pláne obnoviť manželkino tetovanie, no výsledok nevyzeral najlepšie, a preto sa spolu rozhodli, že pôvodný obrázok prekryje tetovaním psa. Kto vie, čo sa medzi manželmi odohralo, no zrejme to bola táto situácia pre Jennifer poslednou kvapkou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 21:48