Zistite, ktorá partia na tele je vaša najproblematickejšia.unsplash
StoryEditor

Strelcov trápia boky, Vodnárov veľké stehná: Zistite, aká je vaša problematická partia podľa znamenia

18.09.2022, 18:00
ASTRO

Každá žena túži byť so svojim telom spokojná. Bohužiaľ, stáva sa, že jedna partia vám pri dosahovaní dokonalej postavy robí šarapatu. Či už je to plochý zadok, veľké boky alebo plnšia tvár. Našťastie, sú tu hviezdy, ktoré vám odhalia vašu problematickú partiu a prezradia vám, ako s ňou môžete bojovať.

Cvičenie nemusí mať každý rád, no každá z nás určite nájde nejakú časť na svojom tela, ktorá by potrebovala spevniť alebo sa zbaviť pár kíl. Aby ste boli spokojné so svojou postavou a dosiahli figúru, po akej snívate, hviezdy vám prezradia, aká je vaša najproblematickejšia časť a ako ju poraziť.

Baran

Ženám narodeným v znamení Baran robí najväčší problém tvár. Pribrali ste a ako prvé sa vás začali guľatiť líčka a brada? Nebojte sa, stačí, ak budete pravidelne cvičiť tvárovú jógu alebo si zaobstaráte posilňovač tvárových svalov, vďaka ktorému si zoštíhlite a zosilníte oblasti od krku až po čelo.

Býk

Pri býkoch je veľmi ťažké určiť, ktorá časť tela je vaša najproblematickejšia. Totiž, keď priberiete, tuk sa vám rozmiestni po celom tele. Práve z tohto dôvodu sú pre vás ideálne intenzívne cvičenia zamerané na celé telo. Vyskúšať môžete aj tabatu alebo rôzne kardio cvičenia ako box či skákanie cez švihadlo.

Blíženci

Ak ste sa narodili v zanemení Blíženci, iste viete, že vašou problematickou partiu sú prsia, ramená a hrudník. Po pribratí sa vám tuk presunie práve do týchto častí a vaše telo tak pôsobí nerovnomerne. Skúste preto do svojho tréningu zaradiť najmä rozpažovanie, predpažovanie tlaky na stenu alebo kliky.

Rak

Brucho, to je časť tela, ktorá najčastejšie trápi Rakov. Nikde inde nedokážete tak pribrať, ako do tejto pratie. Ak sa túžite zbaviť tuku a zažiť pocit, aké je to mať tehličky na bruchu, nezabudnite do vášho tréningu zapojiť skracovačky, bočný plank, kmitanie nohami, ruský twist, superman alebo plank jack.

Lev

Levi mávajú problém so zadkom a stehnami. Ak priberú pár kíl, nič sa nedeje, no pri vyšších číslach to je už celkom dosť vidno. Skúste striedať kardio s cvikmi na posilňovanie týchto partii, ako napríklad drepy, výpady, mŕtve ťahy alebo zanožovanie. Skvelým pomocníkom pre vás môžu byť gumy na cvičenie a závažia na nohy.

Panna

Brucho je partiou, ktorá vás trápi už dlhé roky. Najhoršie na tom je, že ostatné časti tela máte chudé. V prvom rade sa zamerajte na kalorický deficit, ktorého sa držte. Napokon nezabudnite do tréningu zapojiť cviky v stoji s fitloptou a angličáky.

Váhy

Najproblematickejšou partiou Váh sú boky a zadok. Aby ste z tých to častí nechudli, ale využili tuk, ktorý môžete vytvarovať, zapojte do vášho tréningu najmä drepy s výskokom, sumo drepy, hip thrusty a unožovanie v ľahu na boku.

image

Robia vás problém boky, pás alebo stehná?

unsplash

Škorpión

Problémom žien, narodených v znamení Škorpión, je pribrať. Ste chudé a aj keď jete, čo len chcete, nikdy sa vám v tele žiadne kilo neuloží? Skúste do svojho jedálnička pridať smoothie, ktoré je plné telu potrebných bielkovín. Pri cvičení nezabúdajte navyšovať váhu a obmieňať cviky.

Strelec

Strelcov trápia veľké boky. Akonáhle si nestrážia jedlo, priberú práve do tejto partie. Nemali by ste preto zabúdať na bočné drepy, zdvíhanie panvy, chôdzu v drepe alebo výstupy na lavičku.

Kozorožec

Vašou najproblematickejšou časťou je pás. Bohužiaľ, môžete si za to sami, pretože robíte všemožné kardio cvičenia no na tvarovacie a posilňovacie cviky zabúdate. Do tréningu preto zapojte aj cviky ako sed ľah, zdvíhanie kolien, bočný plank a postupne pridávajte váhu.

Vodnár

Ak ste sa narodili v znamení Vodnár, pravdepodobne vám robí najväčší problém schudnúť a vytvarovať stehná. Aby ste sa tohto trápenia zbavili, skúste do svojho tréningu zapojiť beh a silový tréning v podobe výpadov a drepov.

Ryby

Rovnako ako u Baranov aj u Rýb je najväčším problémom tvár. Síce sú plnšie líčka roztomilé, nie každého tešia. Ak sa túžite zbaviť tuku v tejto oblasti, začnite sa venovať tvárovej jóge a zaobstarajte si posilňovač tvárových svalov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 14:35