Zuzana Plačková sa bude tretíkrát vydávať.
StoryEditor

FOTO René požiadal Zuzanu Plačkovú o ruku v priamom prenose. Po pôrode sa chystá veľkolepá svadba!

12.09.2022, 14:39
Celebrity

Influencerka Zuzana Plačková sa stala pred pár týždňami mamou prvorodeného syna Diona. Vytúžené dieťa má už tmavovláska doma a jej manžel René Strausz sa rozhodol požiadať svoju polovičku o ruku opäť. Dvojica už má za sebou dve svadby. Tretiu azda poslednú plánuju pred Bohom.

Celebritná dvojica sa prvýkrát zosobášila v roku 2015. Zuzana, ako nevesta neprišla vtedy v bielom, ale siahla po obrovskýmch ružových Barbie šatách. Áno, si vtedy povedali v Bratislave v budove bývalej konskej železnice. Na obrad sa priviezla štýlovo v limuzíne a namiesto lodičiek mala na nohách tenisky. Nevestu priviedol k ženíchovi jej otec. A namiesto sĺz a dojatia prišiel vzápätí smiech: „No, čo? Mám?” obrátila sa Plačková na svojich hostí, keď dostala otázku, či si berie Reného za manžela.

No vôbec nezaváhala, so sobášom súhlasila a stala sa z nej vydatá pani. Druhýkrát si povedala dvojiíca áno na úrade. Teraz sa však rozhodli svoj zväzok spečati na ďalšej úrovni. René požiadal Zuzanu o ruku tretíkrát včera v priamom prenose počas súťaže Miss Universe.

Konečne v kosotle

Včera sa konalo veľkolepé finále Miss Universe, kde Zuzana Plačková sedela v porote a na záver šou jej manžel René odspieval pesničku. Po tom ako donôtil rozhodol sa René vyjadriť: „Toto nebolo v pláne. Moja pani manželka si zmyslela, že chcem mať svadbu v kostole, ale pred tým by som ťa mal požiadať o ruku. Takže láska, ale zobral som pánsky prsteň lebo máš teraz trochu väčšie prsty. Milujem ťa. Takže zoberieš si ma?," opýtal sa za potlesku publika. Dojatá Plačková, iba prikývla. Manželia sa pred tým chystajú na pútnicke miesto do Lúrd, kde sa plánujú modliť „To som si vybrala ako svoj prvý zájazd, ktorý chcem absolvovať po pôrode. Pretože mám v srdci veľa toho, za čo chcem poďakovať,“ 

 

Fotografie Reného na kolenách nájdete v GALERII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. apríl 2024 08:48