Zuzana Plačková pred plastikami v roku 2014.Profimedia
StoryEditor

Zuzana Plačková o svojich plastikách: Poviem vám, čo mám naozaj urobené a prečo

13.05.2022, 15:00
Celebrity

Dlhé mesiace sa Zuzana Plačková k téme svojich plastík nevyjadrovala, hoci prešla naozaj veľkou premenou. Vlastne už na jej tvári neostalo takmer nič z tej pôvodnej. Vyzerá ako iná osoba. Ona je však veľmi spokojná.

O influencerke Zuze Plačkovej je skrátka známe, že sa nevyhýba plastikám, má k nim pozitívny prístup, absolvuje ich často a rada. Kedysi začala prsami a chcela mať najväčšie na Slovensku. To časom prehodnotila a dala si ich zmenšiť. Výplne pier boli už akousi klasikou a potom prišla najväčšia zmena. Zuzana si nechala prerobiť celú tvár. Naposledy ju operoval známy lekár doktor Maksym Ivanchuk z Ukrajiny, ktorý neuveriteľne mení ľudí.

Slávny doktor, ktorý mení ľudí:

Zuzine premena jej slovami

Plačková sa teraz rozhodla prehovoriť o tom, prečo a čo si dala operovať, ako to prebiehalo a uviesť veci na správnu mieru. „Milión otázok nekonečno konšpirácii čo všetko mi robil Dr. Ivanchuk. Nejak som sa nevyjadrovala iba okrajovo vždy lebo reálne som stále čakala na výsledok ktorý sa nedostavil do mesiaca ani pól roka vzhľadom na opuch musela som si počkať rok aby som videla väčšie zmeny a dnes sa už môžem pýšiť napríklad pre mňa tým najkrajším nosom alebo úzkou bradou či pre mňa nikdy neexistujúcim kontúrom tváre. Tak vám to zhrniem teda,“ začala na Instagrame svoje rozprávanie.

image

Zuzana tesne po zákrokoch.

instagram.com/queen.plackova
image

Zuzana v procese hojenia.

instagram.com/queen.plackova

„Mala som problém s dvojitou bradou a podbradok celkovo plus nesúmerne urobený nos a na záver mi doktor odobral pár ml tuku ktorý mi napichal do tváre aby som nemusela používať rôzne výplne a tak mám pokoj s výplňami kyselinou hyaluronovou na pár rokov. Nelámal mi žiadne kosti sánky ani nič podobné len sa pohral z tukom na tvári a v podbradku. Ja osobne som veľmi spokojná a keby sa mám znovu rozhodnúť ísť k nemu napríklad na nos tak bez mihnutia oka neváham! Síce je cenovo drahší ale popravde? 2x mi robili nos na Slovensku a keby viem o doktorovi Ivanchukovi už dávno tak by som túto operáciu nemusela opakovať u neho 3x,“ rozpísala sa Zuzana.

Takto vyzerá Zuzana teraz, rok po plastike:

image

Takto vyzerá Zuzana rok po plastikách u doktora Ivanchuka.

instagram.com/queen.plackova

„Každopádne ak nad niečim podobným uvažujete tak určite ho kontaktujte ☝️ Aktuálne operuje v Dubaji a jeho prístup k ľuďom a ako sa o mňa starali na klinike som nezažila ani v 5* hotely ! A to nepreháňam kto tam bol vie to dosvedčiť. A inak kamoškam urobil krásne prsia tak snáď po pôrode sa tam aj ja dostanem nech má dá dokopy. A na koniec i keď som vyzerala po operácii jak keby má prešiel kamión nebolelo to že vôbec ale že VÔBEC! Len to tak zle vyzeralo,“ dodala Zuzana.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. apríl 2024 06:48