Zuzana Plačková má rada veľké a luxusné oslavy. A vlastne, čokoľvek!Profimedia
StoryEditor

Zuzana Plačková sa nezaprie. Svojmu bábätku plánuje oslavu, akú vraj Slovensko ešte nevidelo

12.05.2022, 06:00
Celebrity

O influencerke a podnikateľke Zuzane Plačkovej je známe, že luxus je jej druhé meno. Ten chce, samozrejme, dopriať aj svojmu bábätku. Ešte sa ani nenarodilo a už mu plánuje párty roka.

Zuzana Plačková a René Strausz sa už onedlho stanú rodičmi. Pre bábätká, respektíve pre budúce mamičky, sa zvykne robiť oslava „baby shower“, kde dostanú darčeky pre dieťa a zabavia sa s priateľmi. Táto tradícia, samozrejme, nesmie obísť ani budúcu mamu, kráľovnú instagramu, ktorá už zháňa firmu, aby zorganizovala podľa jej slov žúr, aký Slovensko ešte nevidelo.

image

Zuzana Plačková s manželom Reném Strauszom plánujú nezabudnuteľnú párty baby shower.

Profimedia

Megalomani

Zuzanu Plačkovú zaujala holandská agentúra, ktorá organizuje luxusné svadby, oslavy, zásnuby, skrátka čokoľvek, dôležitý je práve punc luxusu. Jej predstava je teda naozaj noblesná. Zuzana s manželom Reném rozhodne vedia upútať pozornosť všetkým, čo spravia či zorganizujú. Od ich svadby, cez zariadenie v dome, až po nepríjemnú situáciu, akou bolo zatknutie.

Takto si Zuzana predstavuje svoju baby shower

René na svojom Instagrame nenápadne prezradil, že tehotenské hormóny majú veľký vplyv aj na Zuzanine nálady, preto má vždy poruke kvety. Tými jej zaručene urobí radosť. Inak to nebolo ani na Deň matiek. Síce ešte mama nie je, ale jej manžel si ju patrične uctil. „Milujem ťa, tebe sa už ťažko kupuje alebo skôr niečím ťa prekvapiť. Tak sa ti to dúfam bude páčiť jakoooo,“ napísal k fotke, na ktorej je s tisíckou tulipánou. Tak tomu sa už povie poriadna kytica! Ale ako inak, u Plačko-Strauzovcov je viac vždy skrátka viac. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 12:51