Táňa Pauhofová v novom seriáli je bláznivo poobliekná.
StoryEditor

Táňa Pauhofová sa poriadne odviazala. Tigrované vzory a umelé kožušiny

08.09.2022, 06:00
Celebrity

Obľúbená, ryšavá herečka sa zhostila úlohy v seriáli Výnimočná Nikol, kde hrá hlavnú postavu. Nikol sa pretĺka životom ako slobodná matka a živí sa upratovaním na policajnej stanici. Vďaka nadštandardnému IQ a fotografickej pamäti začne detektívom pomáhať riešiť kriminálny prípady. Nikol je však výnimočná aj v štýle obliekania. Módne kreácie, ktoré nosí sú neuveriteľné. Inšpirujte sa, pretože niektoré kúsky môžete pokojne do svojho šatníka zaradiť.

Herečka Táňa Pauhofová natáčala seriál už v pokročilom štádiu tehotenstva a tak kostymérky sa museli popasovať s výzvou aby jej rastúce bruško skryli. Seriál je natočený podľa francúzskej predlohy. "Oproti originálu mala Tánička viac oblečené sukne, Najmä preto, že má krásne štíhle nohy. Ak by nebola tehotná posledné 2 mesiace, to už bola ja, by nosila menej kožúštekov. Snažili sa nimi najmä zahaľovať bruško," prezradila nám PR manžérka Danica Ďurica. 

Že bude mama maskovali

Najviac dalo Tánine tehotenstvo zabrať kostymérkam, ktoré jej kostými museli upravovať. Nebola to však žiadna komplikácia. V tíme mali totiž vynikajúcu kostýmovú výtvarníčku Danicu Raytchev a kostymérky Esterku Kminiakovú a Veroniku Jajcajovú, ktoré pri úprave kostýmov doslova  „kúzlili“. Okrem tehotenstva však dal kostymérkam zabrať aj extravagantný štýl hlavnej predstaviteľky. „Nikol bola pre mňa spočiatku veľká výzva. Mala som tendenciu posúvať ju do klasickej podoby. Nakoniec to však bola v kombinácií s Táničkou zábava a na konci seriálu sa mi zdalo, že je vlastne normálne sa takto obliekať“, povedala o spolupráci Danica Raytchev.

Úplne iná Táňa

V súkromí ryšavka preferuje minimalistický štýl obliekania a nerada na seba púta pozornosť strelenými kúskmi. Preto bola postava pre ňu výzva: "Bála som sa, že je tá výzva pre mňa až príliš veľká. Že Nikol neustojím," povedala herečka pre magazín Evita. Na skúškach kostýmov zažila veľa zábavy, najbláznivejší kostým nechá na divákov avšak ulitavala si na jednom kúsku: "Súťaž o najbizarnejší kostým prenechám diváčkam, pre mňa bola šmakocinka všetky tie mikiplyše - kožušiny v horúčavách, ktoré nám ku koncu nakrúcania prišli a ktoré som z objektívnych dôvodov, keďže som už trochu rástla, musela som ich mať na sebe aj vtedy keď nebolo treba," zasmiala sa herečka.

Uletené kostými si pozrite v GALÉRII

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. apríl 2024 10:32