profimedia
StoryEditor

Po neúspešných pokusoch si ju láska predsa našla! Veľký krok vo vzťahu Táni Pauhofovej

22.05.2021, 16:00
Celebrity
Obľúbená slovenská herečka našla šťastie po boku sympatického muža.

Herečka Táňa Pauhofová patrí medzi tie celebrity, ktoré si svoje súkromie strážia. Okrem toho, že nefunguje na sociálnej sieti sa málo vyjadruje aj k svojmu súkromiu. Napriek tomu však verejnosť čo to o jej živote tuší. 

Najvýraznejším partnerom sympatickej ryšavej herečky bol nepochybne herec Tomáš Maštalír. Ten tvoril s Táňou vzťah dlhých osem rokov a po tom, čo sa rozišli, sa začalo špekulovať, kto sa momentálne objavuje po boku jednej z našich najúspešnejších herečiek. Tá svoje súkromie, ako sme už zvyknutí, nekomentovala, a tak sa verejnosť dozvedala o jej priateľoch len prostredníctvom verejných akcií. Tam jej spoločnosť robilo niekoľko z nich - ani jeden vzťah sa však nedal označiť za vážny a trvácny. Až doteraz. 

Táňa už vyše dvoch rokov tvorí pár s hudobným skladateľom, ktorí sa svojou prácou ukázal nielen v známych filmoch ako V sieti, ale aj na divadelných doskách. Práve tam sa s krásnou ryšavkou stretol a iskra preskočila takmer okamžite. Napriek 10-ročnému vekovému rozdielu (pozn. redaktora, Táňa je staršia) to herečke s Jonatánom Pastirčákom perfektne klape. Počas karantény dokonca urobili vo svojom vzťahu vážny krok a dvojica spolu už býva. Pre herečku je to nepochybne obrovský krok, nakoľko zatiaľ podľa medializovaných informácií domácnosť so žiadnym zo svojich partnerov nezdieľala. A nám neostáva nič iné len dodať, že im držíme palce a tešíme sa z toho, že je Táňa šťastná! profimedia

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 14:48