Tieto známe osobnosti medzi sebou nemajú žiadny príbuzenský vzťah, no vyzerajú priam identicky.pinterest.com
StoryEditor

Celebritní dvojníci: Tieto hviezdy si ľudia často mýlia, tá podoba je totiž neskutočná

26.08.2022, 09:00
Celebrity

Celebrít je veľa, a práve z toho dôvodu je niekedy veľmi náročné sa orientovať kto je kto. Zvlášť vtedy, keď sa na seba podobajú. Stalo sa vám niekedy, že ste si známu osobnosť poplietli s niekým iným? Je to úplne v poriadku, pretože tieto hviezdy sú priam identické, aj keď medzi sebou nemajú žiadny príbuzenský vzťah.

Síce sa hovorí, že všetci sme jedineční a nenapodobiteľní, údajne má každý z nás na svete dvojníka. Výnimkou nie sú ani niektoré známe osobnosti, ktoré majú medzi sebou nevysvetliteľné vzhľadové podobnosti, pri ktorých sa občas dokáže zastaviť aj rozum. Toto sú celebrity, ktoré si nie sú príbuzné, no vyzerajú priam identicky.

Keira Knightley a Natalie Portman

Tieto dve herečky síce nevyzerajú ako dvojčatá, ale obe väčšinou nosia tmavšie vlasy a pochváliť sa môžu aj štíhlou postavou. Aj keď je Keira Knightley Britka a Natalie Portman má izraelsko-americké korene, mnohí si ich mýlia. Napríklad Keire sa často stáva, že na ňu fanúšici pokrykujú Natalie, niektorí ju dokonca považujú za Kate Winslet, no nájdu sa aj takí, ktorí ju žiadajú, aby pozdravila Daniela Craiga, ktorý je ženatý s Rachel Weisz.

Amy Adams a Isla Fisher

Ryšavky Amy a Islu si ľudia pletú už naozaj veľmi dlho. Skúsenosť s tým má najmä Isla Fisher, ktorá je manželkou filmového Borata. Nikdy sa neurazí, ak ju niekto nazve Amy, ale práve naopak, berie to ako kompliment, pretože Amy je naozaj nádherná. Niekedy ju však táto podobnosť privádza do trápnych situácii, ako napríklad vtedy, keď jej speváčka Lady Gaga pogratulovala k výkonu vo filme Špinavý trik. Bohužiaľ, nebola to ona, kto v ňom hral.

Nina Dobrev a Victoria Justice

Priznajte, koľkokrát ste si už pomýlili tieto dve herečky? Pravdepodobne miliónkrát. Ninu Dobrev môžete poznať najmä zo seriálu Upírske denníky a Victoriu Justice z mnohých tínedžerských filmov. Obe majú krásne dlhé vlasy a tmavé oči, jednoducho, vyzerajú ako sestry.

Sarah Hyland a Mila Kunis

Herečku Milu Kunis môžete poznať predovšetkým z filmu Ide len o sex alebo Macík. Sarah Hyland je v našich kútoch o čosi menej známa, a práve preto sa jej často stáva, že si ju mýlia s Milou, a to nielen fanúšikovia, ale aj médiá, ktoré im na červenom koberci pridelili mená naopak. Sarah dokonca priznala, že niekedy predstiera, že je Mila, pretože sa vďaka tomu cíti mladá.

Penélope Cruz a Salma Hayek

Obe tieto herečky sú krásne, úspešné a keď sa objavia vedľa seba, nie je vôbec jednoduché vybrať si, ktorej to pristane viac. Jedna má španielske korene, druhá mexické, a práve vďaka vzhľadu si ich obľúbili nielen na filmových plátnach, ale aj vo svete módy a krásy. V skutočnom živote sú veľmi dobrými priateľkami, no kvôli ich podobnosti vedia mužom bok po boku poriadne zamotať hlavu.

Zooey Deschanel a Katy Perry

Aj keď je Zooey herečka, Katy speváčka a kariérne sa tak vôbec nestretávajú, stále musia vysvetľovať, kto vlastne sú. Obe majú veľké modré oči, tmavé vlasy, svetlú pokožku a v minulosti dokonca nosievali rovnaký účes s ofinou. Ich podoba je neskutočná, nemyslíte?

Margot Robbie a Emma Mackey

Emmu Mackey môžete poznať najmä zo seriálu Sexuálna výchova, v ktorom si herečku mnohí fanúšikovia dodnes mýlia s Margot Robbie, ktorá si zahrala vo filme Jednotka samovrahov. Síce by sa medzi nimi nejaké rozdiely našli, tá neuveriteľná podoba však dokáže vždy zaskočiť. Skúste podľa fotografie uhádnuť, ktorá je ktorá.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 09:18