Nicole Scherzinger vás naučí, ako žiť zdravo a dosiahnuť svoju vysnívanú postavu.instagram/nicolescherzinger
StoryEditor

Dokonalé krivky aj po štyridsiatke: Vytvarujte si postavu so speváčkou Nicole Scherzinger

24.08.2022, 18:00
Celebrity

Speváčka a tanečníčka Nicole Scherzinger, známa najmä z dievčenskej skupiny The Pussycat Dolls, si vypracovanú postavu snaží udržiavať už od začiatku kariéry. Za jej dokonalým telom stojí aktívny životný štýl, pozitívny prístup k životu a tvrdá drina. Zacvičte si spolu s ňou a vytvarujte si dokonalé krivky aj po štyridsiatke.

Americká speváčka a tanečníčka Nicole Scherzinger odštartovala svoju kariéru v známej dievčenskej popovej skupine. Hoci je The Pussicat Dolls už minulosťou, aj naďalej sa venuje sólovému spevu. V súčasnosti je najviac aktívna na sociálnych sieťach, kde sa svojich fanúšikov snaží inšpirovať k zdravému životnému štýlu. Nicole má 44 rokov, no tehličky na bruchu si udržuje už od momentu, kedy prvýkrát prerazila na hudobnej scéne. Aj keď je dnes so svojou vizážou spokojná, priznáva, že tomu tak nebolo vždy. V minulosti totiž trpela bulímiou, ktorá jej neubližovala len fyzicky, ale predovšetkým psychicky. Keďže jej bol aktívny životný štýl vždy blízky, napokon sa naučila akceptovať sama seba. Dnes svoje skúsenosti a cenné rady odovzdáva ostatným ženám s podobnými problémami.

 

Neodopierať si, no všetko s mierou

Čo sa týka stravy, speváčka dnes už nie je na seba tak tvrdá ako kedysi. Keďže je neustále v pohybe, jedlo je pre ňu veľmi dôležité. Zároveň vie, že zdravá a vyvážená strava je základom udržania si štíhlej a vypracovanej postavy. „Raňajkujem vajíčko na mäkko, údeného lososa a k tomu celozrnný toast. Na obed si dám mäso so zeleninou a ovocie. Večeriam väčšinou kura alebo rybu s ryžou a množstvom zeleniny,” prezradila Nicole. Nedodržiava žiadne špeciálne diéty a dopraje si naozaj všetko, no vždy s rozumom. Ženám, ktoré sa snažia schudnúť radí, aby jedli to, čo milujú. Ak si totiž prestanete stále niečo odopierať, môžete predísť nečakaným chutiam zjesť množstvo nezdravého jedla. Až po úprave jedálnička sa môžete pustiť do cvičenia, vďaka ktorému budete o krok bližšie k vysnívanej postave.

 

Stereotyp nie je vítaný

Nicole bola v minulosti posadnutá cvičením, no nie v dobrom slova zmysle. Nenávidela, ako vyzerajú jej stehná, a preto dokázala vstať aj uprostred noci, aby si zacvičila a zoštíhlila ich. Dnes má k svojej postave už iný postoj. Keďže nemá rada stereotyp, snaží sa typy cvičení neustále obmieňať. Či už je to tanec, jóga, beh na páse alebo posilňovanie svalstva na fitlopte. Riadi sa však rozmanitosť, a tak vyzerajú aj jej tréningy. Najprv si dá 20-minútové kardio v podobe behu, spinningu alebo hot jógy. Napokon robí silové cvičenia, ktoré sú zamerané na svaly brucha, nôh a vrchnej časti tela. K jej obľúbeným cvikom patrí sed-ľah, angličáky, drepy a výskoky. Ženám, ktoré túžia po vypracovanej dokonalej postave, odkazuje, že by sa v posilňovni či doma nemali nikdy nudiť. Musíte skúšať nové veci a objavovať nové cvičenia.

 

Nezabúdajte ani na maličkosti

Nicole neverí na žiadne zázraky. Nič totiž nemôžete dosiahnuť bez tvrdej driny a platí to aj o štíhlej postave. Pri dodržovaní správneho jedálnička a pravidelného cvičenia by ste svojmu telu mali dopriať aj dostatok oddychu, no rovnako dôležitý je aj pitný režim. Podľa speváčky by ste sa však do ničoho nemali tlačiť. Ak sa budete do chudnutia nútiť, nikdy nedosiahnete postavu, po ktorej túžite. Neviete sa dokopať k cvičeniu či zmene životného štýlu? Podľa Nicole by ste si mali nájsť kamarátku, s ktorou sa môžete spolu meniť na nepoznanie. "S kamarátkami sa navzájom podporujete, lebo keď je človek sám, motiváciu nájde iba ťažko. S mojou kamarátkou napríklad chodíme na túry alebo si dávame hodiny hot jogy, po ktorých si dáme ešte kardio. Proste sa navzájom motivujeme," radí nakoniec speváčka.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 09:00