Hayley Hasselhoff môže byť pre plnšie ženy vzorom a veľkou inšpiráciou.instagram/hayleyhasselhoff
StoryEditor

David Hasselhoff ukazoval v Baywatchi tehličky, jeho dcéra je plus size modelka. Kvôli postave ju šikanovali

19.08.2022, 06:00
Celebrity

David Hasselhoff, známy ako plavčík Mitch zo seriálu Pobrežná hliadka, sa okrem hereckých úspechov môže pochváliť aj dvomi nádhernými dcérami. Zatiaľ čo staršia Taylor sa vydala po stopách svojho otca, mladšia Hayley si vďaka sexi krivkám vybudovala kariéru plus size modelky. Dnes sa snaží dodávať odvahu aj iným ženám kyprejších tvarov.

Dcéra známeho herca z Pobrežnej hliadky Hayley Hasselhoff sa už dlhé roky živí ako plus size modelka. Síce nosí väčšiu konfekčnú veľkosť, pre mnohé ženy s kilami navyše je veľkou inšpiráciou a vzorom. Nielenže im dodáva odvahu nebáť sa obliecť vyzývavo a štýlovo, ale učí ich milovať svoje telo také, aké je. Možno dnes Hayley svoje krivky neskrýva, no nebolo tomu tak vždy. V minulosti si totiž musela prejsť ťažkými obdobiami, vďaka ktorým je dnes silnou a sebavedomou ženou.

 

Prešla šikanou a nepochopením

Počas svojho života sa 29-ročná modelka často stretávala kvôli svojim kyprým tvarom s nepochopením, urážkami a ponižovaním. „Mala som sociálnu úzkosť a chodiť do školy ma fyzicky doslovne paralyzovalo,“ tvrdí Hayley, ktorá musela prežívať šikanu už od 11 rokov. „Nazývali ma tučným dievčaťom, pretože mi poprsie začalo rásť v ranom veku a musela som tak nosiť podprsenku. V detstve vás ale nikto nenaučí, že niektorí jednoducho vyzerajú a rozvíjajú sa rýchlejším tempom ako iní. Keď sa pozriem na tie roky späť, prežila som ich len vďaka tomu, že som si vytvorila hrubú kožu,“ priznala modelka. Okrem šikany sa však musela potýkať aj so skutočnosťou, že jej otcom je hollywoodska hviezda, a to jej situáciu ešte zhoršovalo. Žila v prostredí, kde sa každý snažil zapadnúť, no ona nie. Keďže bola vždy iná, hlasná a temperamentná, túžila z davu vyčnievať. „Páčilo sa mi byť mnou. Nechcela som byť niekým iným,“ hovorí Hayley, ktorá sa aj napriek ťažkým obdobiam nepoddala a práve vďaka tomu je dnes silnou ženou, ktorá dokazuje, že aj plus size môže byť sexi.

 

Plus size ženy sú rovnako sexi 

Hayley sa dnes snaží všetkým ženám po celom svete ukázať, že človek nemusí mať za každú cenu dokonalú postavu s mierami 90-60-90, aby vyzeral sexi. Totiž, aj kypré tvary si zaslúžia pozornosť, a to najmä vtedy, ak sa cítia vo svojom tele dobre. Modelka tvrdí, že by sa ženy nemali medzi sebou porovnávať, ale milovať sa také, aké sú aj napriek štandardom spoločnosti. "Chcem povzbudiť ženy, aby milovali svoje telá. Chcem im pripomenúť, že sú krásne a že naše telá sú naším domovom. Dúfam, že to plnším ženám ukáže, že aj ony sú žiadané, milované a chcené," hovorí Hayley, ktorá sa aj napriek kilám navyše nebojí na sociálnych sieťach ukázať ani v plavkách či spodnej bielizni. V modelingu či šírení osvety ju dokonca podporujú aj rodičia, ktorí sú na ňu veľmi hrdí. Niet sa čomu čudovať, veď Hayley si je dnes už veľmi ťažké predstaviť bez bujného poprsia, guľatého zadku a sexi zvodného pohľadu. Za to však môže iba jediná vec, modelka je šťastná a spokojná sama so sebou.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 02:19