Meghan Markle nebola vždy nevinným dievčaťom.instagram/duchesussex
StoryEditor

Meghan a jej temná minulosť: Vojvodkyňa zo Sussexu nebola vždy nevinniatko, holdovala sexu, drogám a alkoholu

10.08.2022, 18:00
Celebrity

Meghan Markle nedávno oslávila 41. narodeniny. Keďže po internete koluje veľké množstvo jej fotografii z minulosti, vďaka tejto príležitosti sme si zaspomínali, aká bola predtým, než sa stala vojvodkyňou zo Sussexu. Meghan bola obyčajným dievčaťom, ktoré sa snažilo preraziť v Hollywoode, no občas si vedela aj poriadne užiť život.

Herečka Meghan Markle bola pred pár rokmi známa iba ako jedna z postáv zo seriálu Kravaťáci. V tejto dobe mohla na sociálne siete pridávať naozaj čokoľvek. Potom, čo sa vydala za princa Harryho, sa musela svojho profilu či osobného blogu vzdať. Aj keď by bola Meghan najradšej, keby sa to nestalo, mnohé zo snímok či momentov z jej života, ktoré kedysi uverejnila, dodnes kolujú po internete. Pozrite sa na temnú minulosť vojvodkyne zo Sussexu.

 

Prvá svadba v znamení drog a alkoholu

Predtým, než sa Meghan vydala za princa Harryho, už za sebou jeden svadobný obrad mala. Jej prvým manželom sa stal producent a hľadač talentov Trevor Engelson. Ich láska však bola tŕnistá, tak ako rýchlo vzplanula, rýchlo aj znovu zhasla. Snímky, ktoré kolujú internetom, kde Meghan a jej bývalý manžel žiaria ako dve zamilované hrdličky, sú dnes už len minulosťou. Chvályhodná však nebola ani ich svadba. Otec vojvodkyne zo Sussexu tvrdí, že divoké a odvážne boli už samotné pozvánky, na ktorých bola nevesta zobrazená s fľašou piva v ruke. Obrad bol síce uvoľnený, no niet sa čomu čudovať, keď boli hostia po príchode na svadbu obdarovaní taštičkou, v ktorej bol ukrytý aj sáčok s marihuanou.

 

K herectvu cez pekný úsmev

Meghan si cestu k herectvu musela vydrieť. Predtým, než sa presadila v známych seriáloch, zarábala účinkovaním v reklamách. Keďže má Meghan postavu, ktorú je môže závidieť nejedna žena, v mnohých reklamných spotoch sa objavila jej štíhla figúra len v spodnej bielizni. Hrdá dnes nie je ani na účinkovanie v programe Deal or No Deal, kde si zahrala krásku s kufríkom, v ktorom sa mohla skrývať nemalá finančná odmena. Najhoršie na tom je, že jej funkciou bolo iba stáť, usmievať sa a v daný okamih otvoriť kufrík. Bohužiaľ, aj takto vyzerá cesta do Hollywoodu.

Erotické scény, na ktoré určite nie je hrdá

Mnohí si pamätajú Meghan najmä z právnického seriálu Kravaťáci, kde stvárnila postavu menom Rachel, pôvodne asistentku a neskôr študentku práv. Keďže bola neodmysliteľnou súčasťou deja, v seriály sa objavovala naozaj často. Tak či onak musela občas odohrať nejednu erotickú scénu. Scenár jej napríklad predpísal miernejšiu sex v posteli, inokedy bolo potrebné pritvrdiť, a tak musela absolvovať milovanie postojačky v kartotéke. Síce sa za to Meghan dodnes hanbí, pre začínajúce herečky v tom období to bolo úplne normálne.

Slabosť pre alkohol či vojakov

Viete, prečo vojvodkyňu zo Sussexu očaril princ Harry? Jedným z dôvodov môže byť aj fakt, že Meghan mala vždy slabosť pre pánov v zelenom a jej súčasný manžel, ktorý vyštudoval kráľovskú vojenskú akadémiu, je toho príkladom. Bohužiaľ, vojvodkyňa mala v mladosti aj inú slabosť. Radosť a šťastie je prinášali najmä prehýrené noci plné alkoholu. Jednoducho, vedela si užívať život plnými dúškami. Kedysi jej nerobilo problém dať si na verejnosti aj pohár niečoho silnejšieho alebo rovno zapózovať pred objektívmi s dvoma pohármi vína. Dnes je z nej však seriózna dospelá žena, ktorá si ako každý človek, prešla naozaj kadečím.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 23:59