Bronislava Gregušová privedie Juanovi zo Skrytej vášne čoskoro na svet prvého potomka.instagram/bronigregus
StoryEditor

Juan zo Skrytej vášne bude čoskoro otcom. Aha, aké už má jeho slovenská snúbenica Bronislava Gregušová bruško!

03.08.2022, 15:00
Celebrity

Herec Mario Cimaro, ktorý je známy najmä ako Juan z telenovely Skrytá vášeň, spolu so svojou slovenskou snúbenicou Bronislavou Gregušovou prežíva to najkrajšie obdobie v živote. Z dvojice sa totiž už čoskoro stanú rodičia. Pôvabná modelka sa najnovšie na sociálnej sieti podelila o romantický záber s bruškom len v spodnej bielizni.

Populárny kubánsky herec Mario Cimaro je na Slovensku známy z mnohých telenoviel, no najmä ako Juan zo Skrytej vášne. V posledných rokoch mu však popularita vzrástla, a to najmä vďaka tomu, že už takmer tri roky randí s finalistkou Miss Slovensko z roku 2015, Bronislavou Gregušovou. Okrem toho, že ju stihol požiadať o ruku, herec sa v marci dozvedel, že sa konečne stane otcom. To, že mu Bronislava onedlho privedie na svet potomka oznámila pred pár mesiacmi aj na sociálnej sieti. „Brando alebo Briana, už teraz si milovaný/á z celého srdca, tela aj duše. Bude o teba postarané ako o zázrak, ktorým aj si,“ napísala modelka k záberu z tehotenského ultrazvuku. Nedávno sa však priznala, že Mario vedel túto radostnú správu skôr než ona.

 

Mario vedel o budúcom potomkovi o čosi skôr

Bronislava dala prednedávnom svojim fanúšikom na sociálnej sieti priestor, aby sa pýtali na to, čo ich zaujíma. Jednou z otázok bolo aj to, ako modelka oznámila Mariovi, že bude otcom. „Ja som mu to neoznámila. V podstate to vedel o stotinu sekundy skôr než ja," prekvapila mladá kráska. Nikto tomu vôbec nerozumel, a preto informáciu podrobnejšie vysvetlila. „Bola som na kontrole a doktor mi robil sono. A obrazovka nebola natočená na mňa, ale na nich," prezradila budúca mamička a dodala, ako túto radostnú správu oznámili aj rodine: „Zavolali sme im a pritom sme im ukazovali ultrazvuk. Povedala som im, že im predstavujem ich vnuka alebo vnučku." Nepochybne prežívajú obaja v súčasnosti tie najkrajšie momenty v živote. O tom, že sa na svoje prvé dieťa veľmi tešia, svedčia aj najnovšie romantické zábery, na ktorých sa Bronislave vidieť už poriadne zaguľatené bruško.  

 

Bruško ukázala len v spodnej bielizni

Ja priam očividné, že tehotenstvo účastníčke Miss Slovensko naozaj prospieva a pridáva na kráse. Vidno, že budúci rodičia prekypujú šťastím a svedčí o tom aj odvážny záber, ktorý Bronislava uverejnila na sociálnej sieti. Modelka si totiž zapózovala len v spodnej bielizni a na zábere jasne vidieť, že v poriadne zaguľatenom brušku už niekto klope na dvere. Na fotografii nesmel chýbať ani Juan, ktorý drží svoju polovičku pevne za ruku. Jednoducho, z tohto záberu sála romantika, vášeň a oddanosť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 15:50