Takto sa v minulosti živili známe celebrity. Brad Pitt bol napríklad maskot kuracej reštaurácie. instagram/bradpittofflcial
StoryEditor

Jennifer Aniston bola kuriérka, Brad Pitt maskot: Takto sa živili celebrity pred hviezdnou kariérou

26.07.2022, 15:00
Celebrity

Niekedy sa zdá, že celebrity boli slávne už odjakživa, no vo väčšine prípadov to vôbec nie je tak. Veď predsa, aj tie najväčšie hviezdy šoubiznisu museli niekde začať a predtým, než sa stali slávnymi, pracovali ako obyčajní ľudia. Hádajte, kto sa živil ako kamionista, čašník alebo masérka?

Máte nejakého obľúbeného herca či speváčku? Mnohí z vás nepochybne snívajú o tom, aké by to bolo byť slávnymi. Len si to predstavte, nemuseli by ste platiť žiadne účty alebo na ne mali bez problémov, nemali by ste starosti s upratovaním či varením, no pozor, nie každý mal to šťastie narodiť sa ako hviezda. Totiž, niektoré známe celebrity predsa len museli niekde začať a prejsť si brigádami či namáhavými prácami tak ako všetci ostatní. Dnes sú z nich síce hviezdy, ktoré sa topia v peniazoch, ale takto sa museli živiť v minulosti.

Jennifer Aniston

Herečka Jennifer Aniston musela aj napriek tomu, že sa kvôli svojim rodičom odmalička pohybovala vo svete šoubiznisu, pracovať ako čašníčka. Medzi najnáročnejšie brigády však nepochybne radí to, keď bola v devätnástich rokoch zamestnaná ako kuriérka na bicykli. Práve kvôli tejto skúsenosti dnes vôbec neľutuje, že prerazila vo filmárskom priemysle.

Bruce Willis

Tí, ktorí poznajú Brucea Willisa, vedia, že nikdy nemal problém robiť aj bežné práce a vždy bol nad vecou. V minulosti bol dokonca zamestnaný ako šofér kamióna, no nevyhýbal sa ani práci ochrankára, pumpára či automechanika, kedy sa nebál zašpiniť si ruky od oleja z áut.

 

Nicole Kidman

Herečka Nicole Kidman sa v sedemnástich rokoch rozhodla urobiť si masérky kurz, aby pomohla svojej mame so silnými bolesťami chrbta, ktorými trpela kvôli rakovine prsníka. Keďže je nielen krásna a úspešná, ale aj ľudská, nerobilo jej problém poskytovať takéto služby ani ostatným ľuďom.

Brad Pitt

Úspešný herec a lámač ženských sŕdc, Brad Pitt si v minulosti vyskúšal naozaj netradičné zamestnania. Po vysokej škole sa presťahoval do Los Angeles, kde čakal, že si ho sláva okamžite nájde, no opak bol pravdou. Nejaký čas musel pracovať pre spoločnosť, ktorá sa zaoberala sťahovaním chladničiek. Takisto si privyrábal ako šofér limuzín či maskot pre kuraciu reštauráciu. Nepochybne sa mu darilo prilákať veľké množstvo žien.

 

Jennifer Lopez

Herečka a speváčka Jennifer Lopez je dnes jednou z najpopulárnejších umelkýň, ale predtým, než dostala možnosť ukázať svetu svoj talent, pracovala ako sekretárka v právnickej firme. Na starosti mala najmä vypĺňanie daňových priznaní pre policajtov a hasičov. Neskôr sa dokonca stala licencovanou notárkou.

George Clooney

Herec a idol mnohých žien George Clooney kedysi pracoval ako predavač dámskych topánok. Kto vie, koľké ženy by boli dnes bez seba, keby vedeli, že ich obsluhuje budúci lámač sŕdc. Predtým, než prerazil v hereckom priemysle, túžil byť bejzbalovou hviezdou. Keďže mu to nevyšlo, musel pracovať na tabakovom poli so svojim otcom.

 

Beyonce

Speváčke Beyonce trvalo nejaký čas, kým sa vyšplhala po rebríčku slávy a dostala sa tam, kde je dnes. Predtým, ako svojím hlasom začala platiť účty, pracovala v kaderníckom salóne svojej mamy. Vtedajší zákazníci by sa rozhodne čudovali, keby vedeli, že budúca superhviezda zametá zo zeme ich končeky vlasov.

Channing Tatum

Priznajte sa, ktorá z vás by chcela raz stretnúť skutočného magického Mikea? Viete, koľko žien malo v minulosti možnosť stretnúť Chaninga Tatuma bez trička a len v tenkých trenkách? Sexsymbol totiž v minulosti pracoval ako tanečník v striptízovom bare. Aj preto asi svoju povestnú filmovú úlohu stvárnil tak dobre...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 03:29