Život Ivany Trump bol búrlivý a plný šokujúcich detailov.instagram/always.ivanka
StoryEditor

Zomrela Ivana Trump: Toto je 5 šokujúcich detailov z jej života, o ktorých ste možno netušili

16.07.2022, 12:30
Celebrity

Nečakaná smrť bývalej českej modelky a úspešnej lyžiarky Ivany Trump šokovala celý svet. Záchranári nepriamo potvrdili, že išlo o zástavu srdca. Keďže sa prvá manželka Donalda Trumpa dožila krásnych 73 rokov, prinášame vám pohľad na niekoľko šokujúcich detailov z jej života, o ktorých ste možno nevedeli.

Na sociálnych  sieťach sa s Ivanou Trump rozlúčili deti aj bývalý partner. „Bola to krásna a úžasná žena, ktorá viedla skvelý a inšpiratívny život. Jej pýchou a radosťou boli jej tri deti, Donald junior, Ivanka a Eric. Bola na ne taká pyšná, rovnako ako sme my všetci boli pyšní na ňu. Odpočívaj v pokoji, Ivana," napísal americký prezident. Ivanu Trump, rodáčku z Československa a bývalú manželku Donalda Trumpa, poznala verejnosť ako úspešnú modelku a vášnivú lyžiarku. Jej život bol však omnoho pestrejší, prinášame vám z neho niekoľko šokujúcich detailov, o ktorých ste možno netušili.

Manželstvo skončilo kvôli nevere

Mnohí Ivanu poznajú najmä vďaka manželstvu s Donaldom Trumpom. Ten tvrdí, že sa do očarujúcej Češky zamiloval okamžite, no u nej to tak nebolo. Spoznali sa v bare a aj keď sa českej modelke spočiatku nepáčil, o deväť mesiacov sa konala honosná svadba, ktorú sledovali milióny ľudí po celom svete. Z manželstva, ktoré vydržalo pätnásť rokov, majú spolu tri deti. Aj keď sa vďaka americkému prezidentovi stala známou osobnosťou a vysoko uznávanou ženou, v roku 1992 sa rozviedli kvôli nevere. Donald ju totiž podviedol s herečkou Mariou Maples, s ktorou sa neskôr aj oženil. Okrem manželovho zahýbania sa však Ivana pred súdom zdôverila aj s tým, že ju mal Trump údajne znásilniť. Aj keď toto tvrdenie neskôr pozmenila, v minulosti sa skoro stala obeťou znásilnenia.

Pokus o znásilnenie našťastie nevyšiel

Sympatická blondína sa v Amerike venovala najmä modelingu a sexepílu mala na rozdávanie. Síce sa jej páčilo, ako ju muži neustále obletujú, nie všetky spomienky na nich boli príjemné. V knihe, ktorú sama napísala, priznáva, že sa raz takmer stala obeťou znásilnenia. K pokusu oň malo dôjsť počas plavby po Karibiku. Ivanu sa po maškarnom večierku pokúsil znásilniť jeden námorník. „Myslela som si o ňom, že je milý muž, ktorý sa ku mne bude správať s úctou. Namiesto toho ma vzal do kajuty a pokúsil sa ma zneužiť. Sotva sa zavreli dvere, vrhol sa na mňa a jeho ruky boli všade. Kričala som a použila som všetky svaly môjho tela, aby som sa odtiaľ dostala,” priznala. Možno aj po tejto skúsenosti si Ivana začala na mužov dávať väčší pozor. Neskoršie manželstvo s Donaldom Trumpom jej síce do života prinieslo veľa svetla, ale aj veľa tmy. Okrem škandálov bývalého partnera sa vo svojej knihe priznala aj iné šokujúce detaily.

 

Zvláštna výchova detí

Po uzavretí manželstva s americkým prezidentom sa Ivana stala šéfkou jedného z Donaldových hotelov. Keďže túto prácu milovala, bolo pre ňu veľmi ťažké sa od nej odpútať, a to najmä v období tehotenstva. Ivana vo svojej knihe úprimne priznáva, že graviditu neznášala. Aby sa čo najskôr vrátila späť do práce, jeden z pôrodov si dokonca nechala vyvolať umelo. Po niekoľkých dňoch bola opäť v hoteli a nenamáhala sa svoje dieťa ani len kojiť. „Nič som proti tomu nemala, len som si nedokázala predstaviť, že budem mať niekoľko hodín denne dieťa prisaté na hrudi. Nezapadalo to do môjho pracovného režimu,“ spomína v knihe Ivana. Tak ako jej prísna výchova a zvláštne názory na ňu, tak aj jej život bol v niektorých momentoch šokujúci.

Až štyrikrát vydatá

Ivana sa snažili nájsť šťastie v manželstve celkom štyrikrát. Ak prvé našla lásku u rakúskeho lyžiara Alfreda Winklmayera, ktorého si vzala v roku 1971. Hovorí sa však, že za sobášom sa skrýval najmä fakt, že si potrebovala zabezpečiť odchod z našej vlasti. Jej druhým manželom bol Donald Trump, vďaka ktorému okúsila život luxusu a slávy. Po ňom sa vydala ešte dvakrát. Hneď tri roky po rozvode z americkým prezidentom si vzala talianskeho podnikateľa, s ktorým to však dlho nevydržala. Ich rozvod bol búrlivý, plný žalôb a súdov pre peniaze. Napokon našla šťastie v inom náručí. Začali jej jej páčiť mladšie ročníky.  

O 28 rokov mladší manžel

Poslednýkrát skúsila šťastie s o 23 rokov mladším hercom a modelom Rossanom Rubivondihom, ktorého si vzala v roku 2008. Odvtedy sa niekoľkokrát rozišli a zas vzťah obnovili. Keďže si boli veľmi blízki, aj po rozvode spolu trávili veľa času ako priatelia. Minulý rok však Rossano zomrel na rakovinu. Ivana mala naozaj búrlivý život, no aj cez všetko zlé sa jej na tomto svete nebolo až tak zle.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 17:17