Soňa Skoncováinstagram/sonaskoncova
StoryEditor

Festivalové looky známych slovenských celebrít: Na Pohode zažiarila Skoncová, ale aj sestry Nízlové

09.07.2022, 20:00
Celebrity

Dlho očakávaný slovenský festival je už v plnom prúde. Na Pohode sa aj tento rok stretlo niekoľko tisíc návštevníkov, ktorí si prišli vychutnať nezabudnuteľné koncerty lokálnych, ale aj svetových umelcov. Medzi nimi ste mohli stretnúť aj známe celebrity, ktoré zasa raz nesklamali svojimi štýlovými outfitmi.

Obľúbený slovenský festival sa po dvoch rokov pauzy teší tento víkend z obrovskej účasti. Návštevníci Pohody mali počas týchto dní možnosť vychutnať si nezabudnuteľné koncerty, unášať sa skvelou atmosférou a predviesť svoje festivalové outfity. Medzi masou ľudí, ktorá sa prišla zabaviť na trenčianske letisko nechýbali ani známe tváre. Pozrite sa, ktoré looky slovenských celebrít zažiarili najviac.

Veronika a Daniela Nízlové

Na Pohode sa ukázali aj sestry Nízlové. Nielenže žiarili šťastím, no zasa raz nesklamali svojimi outfitmi. Veronika to tento rok stavila na kožený overal a modrý top. Daniela naopak siahla po obtiahnutých zvoncových nohaviciach a blúzke so zábavnou potlačou. Keďže si to obe chceli poriadne užiť, obuli si tenisky s vysokou podrážkou, v ktorých im skákanie a tancovanie rozhodne nebude robiť problém.

Karolína Chomistek

Bývalá kráľovná krásy a modelka Karolína Chomistek sa rozhodla, že na Pohode neukáže ani kúsok zo svojej štíhlej a vypracovanej postavy. Jej krivky však perfektne vynikli v monochromatickom outfite, ktorý sa skladal z nohavíc, koženej bundy a vyvýšených čižiem. Ani s doplnkami to Karolína nepreháňala, siahla po jednoduchej retiazke a štýlovej mini kabelke.

Lucy Pug

Youtuberka Lucia Hrušková, známa aj ako Lucy Pug, si zladila outfit spolu s partnerom. Nádherné a štíhle nohy odhalila vďaka krátkym riflovým šortkám a ako top zvolila zelený sveter s pruhmi. Keďže bola na festivale tento rok celkom zima, do outfitu zakomponovala aj vysoké kovbojské čižmy, ktoré ju chránili pred chladom. Nechýbali je však ani trendy slnečné okuliare a malý ruksak.

Naty Kerny

Okrem Karolíny Chomistek siahla po all black outfite aj influencerka Natália. Na tohtoročnú Pohodu zvolila čiernu riflovú mini sukňu, ktorú skombinovala s krátkym topom. Najkrajším prvkom jej festivalového outfitu boli rozhodne vysoké čižmy pod kolená a klobúk, v ktorom vyzerala neodolateľne.

Ivana Gáborík

Bývalá tanečnica a manželka známeho hokejistu Ivana Gáborík sa tento rok na Pohode dlho nezdržala. Spolu s deťmi sa ukázala v neutrálnom outfite, ktorý sa skladal z bielych tenisiek, hnedého overalu a šiltovky. Aj napriek jednoduchosti vyčnievala Ivana z davu a svoj cit pre módu rozhodne len tak nezaprie.

image

Bývalá tanečnica Ivana Gáborík.

instagram/iversanns

Blogerka Janka

Slovenská blogerka a kaderníčka Janka sa na tohtoročnej Pohode farieb nebála a nepochybne očarila svojim festivalovým lookom. Siahla po vysokých bielych teniskách, zebrovaných zvoncových nohaviciach a nádhernom oranžovom crop tope. K outfitu doplnila klobúk a štýlovú ladvinku.

Blogerka Laura

K najlepším outfitom tohtoročnej Pohody sa nepochybne radí aj blogerka Laure. Prvý deň festivalu siahla po nádherných šatách s ľudovými vzormi a kvetinovej parte. Tú si zvala aj na druhý deň a zladila ju so šatami v boho štýle. Pohrala sa však aj s doplnkami a mejkapom v podobe festivalových korálikov na tvári.

Soňa Skoncová

Zahanbiť sa nedala ani moderátorka a modelka Soňa Skoncová. Ne Pohodu sa obliekla do zaujímavých farebných šiat po členky. Prekvapivým boli mohutné tenisky, ktoré k šatám zladila. Outfit podčiarkla mini ružovou kabelkou a niekoľkými náramkami. Vyzerala naozaj ako bohyňa, nemyslíte?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 01:58