Dcéra Heidi Klum ide v stopách svojej matky a vyzerá, že sa jej darí.dreamstime
StoryEditor

Neuveriteľné, najstaršia dcéra Heidi Klum je už dospelá. Leni má iba 18, no už teraz vyzerá ako bohyňa

11.06.2022, 18:00
Celebrity

Heidi Klum, štvornásobná mama, jedna z najkrajších Nemiek a anjelov značky Victoria‘s Secret, drie na svojej postave celý život. S kariérou modelky zatiaľ nehodlá skončiť, no svoje skúsenosti a rady pomaly odovzdáva svojej najstaršej dcére Leni. Má síce len 18 rokov, no už teraz vyzerá ako bohyňa.

Leni Olumi Klum je najstaršou dcérou modelky Heidi Klum. Toto mladé dievča len nedávno dovŕšilo 18 rokov a už teraz dobíja svet módy. Jej biologickým otcom je taliansky multimilionár Flavio Briatore, ale k svojej dcére sa nikdy veľmi nehlásil. Nakoniec si ju adoptoval spevák Seal, ktorý žil s Heidi niekoľko rokov. Zatiaľ čo spevákove biologické deti sa kamier štítia, Leni začína kráčať v stopách svojej mamy. Prvú ponuku zo sveta modelingu dostala už v dvanástich a o päť rokov neskôr dostala možnosť nafotiť snímky pre jeden z najznámejších módnych magazínov.

Dcéru podporuje

Leni sa narodila v roku 2004  a netrvalo dlho, kým si uvedomila, že túži dobiť prehliadkové móla takisto ako aj jej mama. Heidi sa však zo začiatku rozhodla byť prísnym rodičom, pretože sama vie, aká ťažká je kariéra modelky. Svojej dcére dovolila vstúpiť do sveta módy, až keď dovŕšila 16 rokov. Leni má jednu veľkú výhodu oproti iným mladým a začínajúcim modelkám. Mama jej môže odovzdávať svoje skúsenosti a rady, aby zvládla prežiť vo svete dokonalých. „Povedala som jej, že na konci dňa musíš byť so sebou spokojná a nikdy nerob nič, čo nechceš. Je v poriadku povedať nie. Nie vždy sa musíš páčiť ľuďom,“ priznala na sociálnych sieťach Heidi, ktorá svoju dcéru vo všetkom podporuje.

 

Síce mala Leni už minulý rok za sebou niekoľko fotení, jej naozajstná kariéra začala až po ponuke na spoločné nafotenie titulnej strany jedného z najznámejších módnych magazínov. „Som tak nadšená z mojej prvej titulnej strany!! Na pľaci som si užila toľko zábavy a nemohla som snívať o lepšom štarte," napísala Leni na svojom Instagrame. Jej mama sa rozhodla na dcérino nadšenie zareagovať so slovami „som na teba taká hrdá. A nie je to kvôli tomu, že si si vybrala svoju vlastnú cestu. Viem, že bez ohľadu na to, akou cestou sa vydáš, budeš sama sebou.“ Dnes má Leni za sebou už niekoľko veľkých úspechov. Niet sa čomu čudovať, keď vyzerá ako bohyňa.

 

Úspechy, ale aj prvá brigáda

Je jasné, že jablko nepadlo ďaleko od stromu. Leni Klum už dosiahla niekoľko veľkých úspechov. Síce má len 18 rokov, no už sa stihla stať tvárou pre známe značky ako Michael Kors, Dior Beauty a nájdete ju aj na viacerých obálkach časopisov, vrátane Vogue. To však nie je ani zďaleka všetko. V súčasnosti sa spolu s mamou podieľa na natáčaní reality show Nemecko hľadá topmodelku. Napriek tomu, že má Leni rozbehnutú kariéru, v mnohých smeroch je stále obyčajnou mladou tínedžerkou. Zažíva prvé lásky, sklamania a dokonca sa minulý rok rozhodla brigádovať v zmrzlinárni. Na sociálnych sieťach jej číslo sledovateľov stále stúpa. Mladá modelka svoj profil pravidelne zásobuje zábermi nielen profesionálnymi, ale aj amatérskymi zo súkromia. Nevyzerá úžasne? Veď, sami posúďte.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 21:07