Princ Louis to pri prelete stíhačiek nevedel vydržať.instagram/smotanka_oficiall
StoryEditor

Na oslavách jubilea kráľovnej Alžbety vládla nevraživosť. Williama a Harryho zachraňoval grimasami malý princ Louis

08.06.2022, 18:00
Celebrity

Pri príležitosti osláv platinového jubilea kráľovnej Alžbety sa po dlhom čase stretli dva kráľovské páry. Nechýbala Kate s Williamom, ale ani Meghan a Harry. Medzi bratmi vládla nevraživosť, ktorú napokon zachraňoval malý princ Louis svojimi vtipnými grimasami.

Kráľovná Alžbeta II. je na tróne už 70. rokov, vďaka čomu sa v predošlých dňoch konali oslavy tohto jubilea. Zúčastnili sa ich milióny ľudí pochádzajúcich nielen z Británie, ale aj z celého sveta. Pri tejto príležitosti nechýbala ani vojvodkyňa Kate spolu s jej deťmi, ktorá svojím nádherným outfitom vzdala poctu aj princeznej Diane, po ktorej zdedila náušnice a náhrdelník. Dlho sa hovorilo o tom, že sa Meghan Markle s princom Harrym nezúčastnia platinového jubilea, no napokon ich bolo vidieť za balkónovým oknom, kde upokojovali svoje šantiace sa deti. Snažili sa však držať v úzadí, za čo mohla aj nevraživosť, ktorá vládne medzi bratmi.

Ani sa na seba nepozreli

Prvýkrát, odkedy sa princ Harry s manželkou Meghan Markle vzdali svojich kráľovských povinností, sa na oslavy jubilea spoločne vrátili do Buckinghamského paláca. S ostatnými členmi rodiny sa zúčastnili bohoslužby na kráľovninu počesť. Ani na jednom zábere však neboli bratia či ich manželky zachytení v akomkoľvek kontakte, dokonca sedeli niekoľko radov od seba. Príčinou môže byť aj nevraživosť, ktorá medzi nimi vládne už nejaký čas. Po skončení obradu sa Harry a Meghan rozprávali len so vzdialenejšou rodinou a napokon sa rozhodli zmiznúť. Na spoločnú hostinu, na ktorej sa mali spolu s kráľovskou rodinou zísť aj vysokopostavení politici či iné osobnosti, potom už ale nedorazili. Čo ich držalo bokom? Keďže sa na verejnosti neukázali už naozaj dlhú dobu a mnohí ich stále považujú za zradcov, dôvodom môže byť aj fakt, že na seba nechceli strhávať pozornosť. Tento počin sa napokon snažil zachrániť princ Louis svojimi grimasami.

Princ Louis nezvládol hluk stíhačiek

Pri príležitosti platinového jubilea sa konali slávnosti, ku ktorým patril aj prelet stíhačiek nad Buckinghamským palácom. Divadlo v oblakoch, ktorého sa zúčastnilo 1500 vojakov, sledovala kráľovná so svojou rodinou z balkóna. Po jej boku ste mohli vidieť vojvodkyňu Camillu, Kate Middleton s princom Williamom, ale aj ich deti. Jedným z nich je aj princ Louis, ktorý dal svoju detskú nevinnosť a nepredvídateľnosť patrične najavo. Počas preletu stíhačiek strúhal jednu grimasu za druhou. Kvôli hluku si zakrýval uši rukami, snažil sa ho prekričať, rozťahoval si ústa alebo hrýzol do ruky. Jednoducho, na tieto vtipné zábery len tak nezabudnete. Dokonca ani Kate, ktorá sa ho snažila upokojiť, nedokázala zadržať smiech.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 05:59