Táňa Pauhofová už tehotenské bruško neskryje.instagram/tana_pauhofova_official
StoryEditor

Táni Pauhofovej tehotenstvo pristane. Na premiére novej rozprávky konečne ukázala bruško

06.06.2022, 09:00
Celebrity

Táňa Pauhofová si svoje súkromie vždy strážila, a preto bolo prekvapením, keď sa na verejnosti objavila správa o tom, že sa vydala. Jej partner však tento rok prezradil aj ďalšiu novinku, herečka je tehotná. Na premiére novej rozprávky jej konečne bolo vidieť bruško. Pozrite sa, ako jej to pristane.

Herečka Táňa Puhofová nikdy nepatrila v šoubiznise k tým, ktorí by sa radi delili s verejnosťou o svoje súkromie. Osobný život si strážila tak veľmi, že ju fanúšikovia nemohli nájsť ani na sociálnych sieťach. Prednedávnom sa však rozhodla, že túto skutočnosť zmení, no klamali by sme, keby sme povedali, že je na nich aktívna. Jednoducho, internetová doba je pre ňu španielskou dedinou a nehodlá meniť svoj názor. Herečke robí už dlhšiu dobu spoločnosť partner Jonatán Pastirčák, slovenský herec, hudobník a skladateľ. Nebolo to tak dávno, čo sa do médií dostala informácia, že požiadal Táňu o ruku. Známa herečka sa nezaprela a publicite sa rozhodla naďalej vyhýbať.

 

Zásnuby a sobáš prebehol v súkromí

Táňa Pauhofová napokon priznala, že sa so svojím partnerom už stihli vziať. Svadba či samotné zásnuby prebehli v súkromí, tak ako to od herečky aj všetci očakávali. Správa o tehotenstve takisto visela vo vzduchu už dlhšiu dobu. Partner jednej z najsledovanejších herečiek na Slovensku a Česku to napokon potvrdil. Túto krásnu novinu oznámil so slovami: „Je to fantastická správa. Teším sa, že budem otec. Samozrejme, že človeku napadne, že dieťa príde do ťažkých časov. Je to zvláštne, lebo život je zároveň najväčší dar.“ Je jasné, že budúci otec sa na svojho potomka veľmi teší. Táňu s pomaly rastúcim bruškom len ťažko uvidíte na verejnosti, no na nedávnej premiére novej rozprávky ho však už nemohla ďalej skrývať.

 

Už to neskryje

Budúca mama, ktorá v auguste oslávi 39. narodeniny, našla pri svojom partnerovi životné šťastie. Síce si podrobnosti o svojom prvom potomkovi necháva pre seba, tehotenské bruško sa už nesnaží skrývať. Nedávno dorazila do kín slovenská novinka s názvom Zakliata jaskyňa, na ktorej premiéru prišlo niekoľko známych hercov, vrátane Táni Pauhofovej. Herečka stvárnila jednu z hlavných postáv, a preto bola v objektíve každého fotoaparátu v popredí. Spoločnosť jej robil manžel Jonatán, pri ktorom aj v čiernych jednoduchých šatách žiarila šťastím a neskrývala radosť, že prežíva jedno z najkrajších období života. Pozrite, ako jej tehotenstvo pristane.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 16:54