Slovenské celebrity vítajú leto so sviežimi a štýlovými outfitmi.instagram/iversanns
StoryEditor

Gáboríková, Žideková či Mirgová už majú leto. Inšpirujte sa outfitmi slovenských influenceriek

25.05.2022, 12:00
Celebrity

Teplých slnečných dní je čím ďalej tým viac. Mnohé z vás už chytajú čokoládovú farbu alebo plánujú letnú dovolenku či výlety do prírody. Netreba však zabúdať ani na zmenu šatníka. Vymeňte kabát a čižmy za štýlové letné šaty, slamený klobúk či crop top a inšpirujte sa outfitmi slovenských celebrít.

S letom neprichádza len horúčava, posedenia na terasách s pohárom dobrého vína či festivaly, ale aj zmena šatníka. Toto obdobie je vynikajúce na vyskúšanie nových trendov alebo experimentov s farbami a strihmi. Či už sa chystáte na výlet, dovolenku alebo párty, prinášame vám niekoľko inšpirácii na letné outfity od slovenských influenceriek.

Ivana Gáborík

Manželka známeho slovenského hokejistu Ivana Gáborík vie ohúriť štýlovými outfitmi aj počas tehotenstva. Má skvelý vkus, cit pre módu a na sociálnych sieťach je pre mnohé ženy veľkou inšpiráciou. Kráska vie, že leto bez doplnku, napríklad v podobe klobúka, jednoducho nefunguje. Nielenže chráni tvár pred spálením, ale dokáže oživiť celkový vzhľad. Ivana k nemu doplnila pohodlné ružové legíny, tielko a elegantné dlhšie sako. Chýbať však nemôžu ani slnečné okuliare či jednoduché biele tenisky.   

 

Tatiana Žideková

Influencerka Tatiana Žideková miluje módu, vie, čo je in a ako kombinovať jednotlivé kúsky. Nebojí sa experimentovať a dennodenne inšpiruje svojich fanúšikov sviežimi letnými outfitmi. Známa fitnesska sa tentoraz rozhodla zažiariť v nádherných čipkovaných bielych šatách, ktoré doplnila štýlovou kabelkou a lodičkami na šnurovanie. K nim zvolila jemné a nenápadné doplnky v podobe zlatých náramkov, hodiniek a nápadných slnečných okuliarov. Podobný look si dokážete ľahko vyskladať aj vy.

 

Monika Bagárová

Speváčka Monika Bagárová sa za posledné roky zaradila medzi štýlové módne ikony. Vkus tejto mladej mamičky je ženský, elegantný a s príchodom leta tomu nie je inak. Nohavicový kostým je síce pre niektoré ženy nočnou morou, no Monika vie, čo je trendy. Speváčka siahla po zvoncových nohaviciach, trenčkote ružovej farby a doplnila ho teniskami na platforme. Tento jednoduchý monochromatický outfit zakončila crop topom a slnečnými okuliarmi.

 

Lucia Almaksus

Bývalá súťažiaca reality show a úspešná influencerka Lucia Almaksus sa toto leto teší nielen z nedávnej svadby, ale aj slnečných dní, vďaka ktorým sa môže vyšantiť s všemožnými farbami. Lucia je ukážkou toho, že v teplom počasí nemusíte nosiť len vzdušné sukne a šaty, ale môžete siahnuť aj po overaloch či súpravách rôznych strihov. Tentoraz stavila na zelený saténový komplet, ktorý doplnila lodičkami a menšími kruhovými náušnicami.

 

Andrea Verešová

Slovenská modelka a niekdajšia kráľovná krásy Andrea Verešová sa nemusí pýšiť len dokonalou figúrou, ale aj neuveriteľným zmyslom pre štýl. Mamička dvoch detí je známa tým, že sa nebojí odhaliť kus svojho tela a obliecť si aj odvážnejšie kúsky. Andrea si s príchodom leta zaplnila šatník žiarivými farbami. K nim patria aj prekrásne žlté šaty na viazanie okolo pása, ktoré doplnila hnedými topánkami na opätku a objemnou kabelkou do ruky.

 

Dominika Mirgová

Dominika Mirgová patrí k najobľúbenejším speváčkam na slovenskej scéne. Snaží sa držať módnych trendov a každodenne inšpirovať svoje fanúšičky originálnymi a štýlovými outfitmi. Okrem pestrých farieb je pre ňu leto symbolom vzorov, a preto sa rozhodla zvoliť kúsok v podobe kvietkovaných šiat, ktoré doplnila džínsovou bundou. K tomuto dievčenskému outfitu pridala aj ružové tenisky a kruhové náušnice, čo je cesta, ako vyzerať mladistvo a trendy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 21:35