Dominika Mirgová na svojej štíhlej postave stále musí pracovať.TASR/Pavol Zachar
StoryEditor

Dominika Mirgová prezradila tajomstvo svojej postavy. Riadi sa jednou základnou vecou, vďaka ktorej môžete schudnúť aj vy

25.03.2022, 10:00
Celebrity
Speváčka prešla pred časom obrovskou zmenou. Dominika Mirgová sa pustila do zdravej stravy, cvičenia a dnes je z nej iná žena. Prezradila nám tajomstvo svojej štíhlej postavy a aj to, čo má hudobne nové.

Dominika je na slovenskej hudobnej scéne od svojich 15. rokov. Z dievčatka sa stala žena, matka, manželka, úspešná umelkyňa a prešla mnohými zmenami. Medzi nimi aj obdobím, keď bola krv a mlieko. Nikdy nebola tučná, mala krivky a vyzerala krásne aj s nimi. V roku 2018 sa však s nimi rozhodla rozlúčiť a dala sa na chudnutie. Aby sa cítila lepšie a vo svojom tele možno aj komfortnejšie.

Raňajky sú základ

Od jej premeny ubehli už viac ako tri roky a Dominika na svojej postave stále musí pracovať. Často sa hovorí, že sa ľahšie schudne, ako udržiava. „Snažím sa cvičiť, ak sa časovo podarí, aspoň dvakrát do týždňa. Striedam xbody a fitko. Konečne začína byť teplo, tak chcem začať behať. Na to sa teším,“ prezradila Dominika pre SvetEvity.sk.

Samozrejme jedlo je základom úspechu a vie to aj speváčka. Dodržiava jednu zásadu a počúva svoje telo. „Čo sa týka stravy, dávam telu jedlo vždy, keď si vypýta. Určite mám menšie porcie, doprajem si občas aj niečo mastné, lebo aj to podľa mňa telo potrebuje. Nemám delenú stravu, čo kedy konkrétne jem. Raňajky sú základ dňa, mám rada bohaté raňajky, na obed si dám väčšinou ryžu s mäsom, cestoviny, rezance alebo mám veľmi rada sushi. Na večeru si dávam zväčša šalát. Tak mi to chutí a som na to zvyknutá,“ hovorí.

Konečne s fanúšikmi

Hudobne to má Dominika pekne rozbehnuté. Momentálne uzatvára svoj ročný projekt. „Každé ročné obdobie som vydala jedno EP. Začala som letným, potom šlo jesenné, zimné a finišujem s jarným,“ teší sa. Následne plánuje točiť aj nové videoklipy.

Dlhé obdobie sa speváci a umelci nemohli poriadne stretnúť so svojimi fanúšikmi, čo je pre nich alfa-omega. Aj Dominike to veľmi chýbalo. „Konečne mi začínajú koncerty a pripravujem turné, na to sa veľmi teším,“ dodala. Svetlo sveta uzrela aj jej nová kolekcia oblečenia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 06:22