Jessica Simpson na premiére Hry o život v Los Angeles v roku 2014.Dreamstime/Featureflash
StoryEditor

Najnovšej fotografie Jessicy Simpson sa fanúšikovia zľakli. Čo sa to s ňou stalo?

22.03.2022, 18:00
Celebrity
Je v poriadku? Čo sa to s Jessicou stalo? Ďalšie podobné otázky sa vynárajú na speváčkinom Instagrame pod jednou z posledných fotiek. Viditeľne je na nej až príliš štíhla. Najmä v tvári.

Jessica Simpson si prešla mnohými turbulentnými obdobiami v živote. Zvládla tri tehotenstvá, pričom po tom poslednom, ktoré bolo pre ňu vraj najnáročnejšie, pribrala najviac. Avšak už šesť mesiacov po narodení dcérky Birdie Mae sa pochválila fotografiou, v ktorej píše, že to bolo veľmi ťažké, ale je na seba hrdá a dala dole 45 kíl. Opäť sa tak začala cítiť sama sebou.

Rôzne etapy

Jessica bola vždy štíhla s plným dekoltom. Váhové výkyvy urobili najmä tehotenstvá, čo je úplne prirodzené, a tiež problémy s alkoholom. V novembri minulého roku oslávila štyri roky, čo je čistá a triezva. Na fotografii, ktorou si toto výročie pripomenula je opuchnutá, pribratá a pravdepodobne stále závislá a chorá. Teraz sa karta obrátila, no fanúšikovia sa o ňu opäť boja.

image

Jessica Simpson na festivale v roku 2018 ešte pred tretím tehotenstvom.

Dreamstime/Hutchinsphoto

Jessica pôsobí až príliš štíhlo a nezdravo. Pri jej zvláštnych obdobiach by sa mohlo stať naozaj čokoľvek. Na fotografii, kde stojí pred zrkadlom, je síce kompletne zahalená do oblečenia, ale aj napriek tomu vidieť chudučké nohy, žilnaté ruky a strhanú prepadnutú tvár. Snáď Jessice nehrozí opäť zlé obdobie a má to pod kontrolou.

image

Jessica Simpson na premiére Hry o život v Los Angeles v roku 2014.

Dreamstime/Featureflash
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 08:11