Evita oslávila narodeniny, zablahoželajte jej aj vy!Nunez NFE
StoryEditor

Naša a vaša Evita oslávila 46. narodeniny: Toto jej odkazujú verní fanúšikovia

04.03.2022, 18:00
Celebrity
Spisovateľka, scenáristka a moderátorka Evita Twardzik včera oslávila nádherných 46 rokov. Jej verní fanúšikovia ju zaplavili gratuláciami a vyznaniami, ktoré sympatickú Evitu rozhodne potešia.

Neustále vysmiata, vtipná a priateľská Evita dosiahla vo svojom živote už mnohé. Je moderátorkou či spisovateľkou úspešných kníh, z ktorých vznikli aj filmy a nedávno k nim pribudol tretí, keď odpremiérovala komédiu V lete ti poviem, ako sa mám. K jej úspechom, okrem tých pracovných, patrí aj šťastie v rodine, ktorú miluje nadovšetko. Evita je nepochybne jedinečná žena, ktorej výnimočným dňom je 3. marec, kedy vaša a naša Evita oslavuje narodeniny.

Aj keď väčšinou píše ona pre vás, niektorí fanúšikovia sa rozhodli, že na oplátku napíšu niečo oni jej. „Milá Evita, prajem ti krásny narodeninový deň, nech zdravie, šťastie, láska, úspech sú na blízku len, nech sa ti splní každý sen,“ napísala fanúšička Iva, ktorá pre Evitu vymyslela podarenú rýmovačku. Jana a Petra odkazujú „všetko najlepšie“ a Deda pridala pár želaní navyše: „Prajem Vám všetko najlepšie, hlavne veľa šťastných úsmevných chvíľ v živote a pevné zdravie. Ste mojím veľkým vzorom ako žiť.“

Aj keď má Evita obľubu najmä u ženského publika, našli sa aj muži gratulanti, napríklad Peter zo Žiliny, ktorý je verným čitateľom Evita magazínu. „Všetko len to najlepšie k narodeninám. Veľmi veľa zdravia a šťastia, lásky, rodinnej pohody a strašne veľa dobrých kníh a filmov. Obdivujem Vašu tvorbu. Zostaňte taká, aká ste, usmiata a krásna,“ zaželal Ebite vrúcne Peter a jeho prianie Evitu nepochybne poteší. Aj Majka sa rozhodla zaželať Evite všetko najlepšie a odkázať: „Teším sa na ďalšie Vaše knižky a filmy.“ Želaní bolo mnoho a stále nekončia.

Ešte stále máte možnosť zanechať a prekvapiť Evitu prianím aj Vy na tomto mieste

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 06:50