profimedia
StoryEditor

Vymyslela si domáce násilie kvôli sláve? Vzťah s mladou herečkou zničil Johnnymu Deppovi kariéru

26.08.2021, 13:00
Celebrity
Patril k najobľúbenejším hercom sveta a azda neexistovala žena, ktorej by sa nepáčil. To sa však zmenilo ako mávnutím čarovného prútika.

Johnny spolu so svojím tímom právnikom toto správanie poprel. Podľa ich slov mala Amber jasný plán - a to presláviť sa a získať nemalý majetok nezmyselnou žalobou. Na svoju obhajobu vytiahol dôkazy o tom, že to bola práve herečka, ktorá nemala zábrany ubližovať mu fyzicky, práve naopak. Niekoľkokrát doň hádzala predmety, ktoré ho vážne poranili. 

Na stranu herca sa postavili aj dve jeho expriateľky, spomínaná speváčka Vanessa Paradise, ale aj herečka Winona Ryder, s ktorou herec kedysi randil. Obe popreli akékoľvek agresívne správanie svojho expartnera a dodali, že má mierumilovnú povahu. Pred pár týždňami sa dokonca objavil dôkaz, ktorý výrazne popiera to, čo Amber vravela. Jeden z policajných záznamov, ktorý zhotovila polícia po príchode do ich spoločného domu dokazuje, že Johnny v tom čase doma ani nebol. Amber však volala s tým, že ju jej manžel napadol - no nečakala, že polícia príde do pár minút... 

Či súd aj tentokrát rozhodne v prospech Amber alebo sa prikloní k výpovedi Johnnyho, je zatiaľ vo hviezdach. Faktom však je, že kariéra herca je už zažehnaná. Okrem toho, že ho nahradili vo filme Fantastické zvery totiž kvôli nálepke ''bitkára žien'', o ktorú sa jeho exmanželka postarala, prišiel aj o úlohu v pokračovaní filmu Piráti z Karibiku. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. máj 2024 11:46