Wikimedia
StoryEditor

Mama ho týrala, manželka ním pohŕdala. Aj keď bol Patrick Swayze sexsymbolom, na ženy nemal šťastie

22.08.2021, 21:30
Celebrity
Charizmatický herec si filmami Hriešny tanec či Duch získal srdcia žien z celého sveta. Nikdy si však nedokázal vybudovať dobrý vzťah s jeho osudovými ženami, kvôli ktorým bol jeho život smutným...

Už počas Patrickovho života sa špekulovalo o zvláštnom vzťahu herca so svojou mamou. V najnovšom dokumente, v ktorom jeho príbeh rozpráva osobne Patrickova manželka, sa tieto špekulácie potvrdzujú. Podľa jej slov ho totiž Patsy týrala. 

,,Patrickova matka dokázala byť veľmi krutá. Bola jasným príkladom toho, čo sa deje v rodinách, kde sa násilnícke správanie prenáša z generácie na generáciu,'' prezradila v dokumente, kde opísala, že aj samotná Patsy bola kedysi psychicky a fyzicky týraná. Svoju frustráciu si prenášala do vlastnej rodiny. Napriek tomu, že sa o synov starala a samotného Patricka priviedla k tancu, pre ňu nikdy nebol dosť dobrý. Ako profesionálna choreografka ho neustále kritizovala a urážala.

Za svojho života tieto tvrdenia priznal aj samotný herec. „Moja mama mala tanečnú školu, do ktorej sme spolu so súrodencami chodili odmalička. Vždy nám dávala najavo, že nie sme dosť dobrí,“ priznal sa pre Daily Mail Patrick. Nakoľko bol zo súrodencov najstarší, matka trvala na tom, aby bol aj najlepším. Ako spomínala Lisa, nikdy mu však uznanie nedala pocítiť, práve naopak. „Kvôli mame som bol presvedčený, že nestojím za nič. Neustále ma zhadzovala. Jediný, kto ma vždy podržal, bol otec Jesse,“ dodal Patrick v rozhovore. Po smrti svojho otca sa zrútil a podľahol drogám a alkoholu.

Ideálny vzťah však nemal ani s Lisou. Ako sama Lisa v dokumente priznala, ich manželstvo nebolo ideálne. K jej výpovedi na margo matky sa však ohradil hercov brat, ktorú Lisu označil za zlatokopku a za ženu, s ktorou nikdy nemali nič spoločné. O tom, že si Patricka nevážila sa hneď vyjadrilo niekoľko ďalších ľudí blízki z okolia páru ,,Patrick ju miloval, no ich vzťah bol plný nenávisti,'' prezradil blízky zdroj pre médiá. Ich vzťah sa údajne naštrbil po tom, ako Lisa potratila. Pár sa nikdy nedočkal potomka a Lisa dokonca opustila Patricka počas boja s rakovinou...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 20:46