profimedia
StoryEditor

Vymyslela si domáce násilie kvôli sláve? Vzťah s mladou herečkou zničil Johnnymu Deppovi kariéru

26.08.2021, 13:00
Celebrity
Patril k najobľúbenejším hercom sveta a azda neexistovala žena, ktorej by sa nepáčil. To sa však zmenilo ako mávnutím čarovného prútika.

Zdalo sa však, že to dvojici klame. Už ku koncu roka 2014 sa blondína pýšila nádherným zásnubným prsteňom, ktorý mnohým vyrazil dych. Predošlé Johnnyho partnerky, medzi nimi aj topmodelka Kate Moss, totiž nikdy status snúbenice nedosiahli. Amber sa to podarilo už po dvoch rokoch a o rok na to prebehla svadba, kedy si dvojica sľúbila vernosť v dobrom aj v zlom. Už za krátky čas sa však ukázalo, že to tak ani zďaleka nebude. 

Po dvoch rokoch manželstva pár oficiálne požiadal o rozvod. Čo prišlo po tom, však šokovalo viacerých fanúšikov. Niet sa čomu čudovať - Amber zažalovala svojho exmanžela za psychické, ale aj fyzické týranie. Podľa jej vlastných slov ju mal herec nielenže byť, ale aj nechutne urážať, čo presne odcitovala na jednom zo súdov: ,,Ponižoval ma zakaždým, keď som si chcela obliecť niečo sexi. Volal ma št*tkou, prostitútkou, fľandrou, ktorá potrebuje pozornosť.. stále to bolo horšie. Vravel mi veci typu - dobre, budem sa pozerať na to, ako ťa znásilňujú alebo že dúfa, že ma pretiahne skupina chlapov. Niekedy využíval rasové poznámky o mužoch, ktorými si zaslúžim byť znásilnená.''

Súd uznal Amber pravdu, no predstaviteľ Jacka Sparrowa okamžite podal odvolanie. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 01:44