twitter.com/variety
StoryEditor

Lady Gaga a Bradley Cooper vo filme? Nuda! Barbra Streisand skritizovala známy film

18.08.2021, 11:00
Celebrity
Barbra Streisand sa vyjadrila veľmi negatívnym spôsobom na film Zrodila sa hviezda.

Známa speváčka, Barbra Streisand, sa vyjadrila v poslednom rozhovore veľmi negatívne na adresu Lady Gagy. Zahrnula tam aj Bradleyho Coopera a celý koncept filmu Zrodila sa hviezda. “Keď som sa dozvedela, že sa bude natáčať niečo podobné, ako som natáčala ja, myslela som si, že tam bude napríklad Beyoncé a Will Smith. To by bolo naozaj zaujímavé. Jednoducho, že to urobia celé inak, iná hudba, iný príbeh. Myslela som si, že to bude skvelý nápad. Potom som ale bola sklamaná, ako veľmi sa to podobalo na verziu 1976” priznala Barbra Streisand. 

​Barbra Streisand bola pozvaná do austrálskej show s názvom The Sunday Project, kde rozprávala o svojom živote a prišla reč aj na spomínaný film. Film Zrodila sa hviezda bol podľa nej “zlý nápad”. Neskôr prišla reč na dosiahnuté úspechy filmu a aj jeho účinkujúcich, na čo Barbra Streisand reagovala nasledovne: “Mňa nezaujímajú úspechy. Mňa zaujíma originalita, ktorá tam absolútne chýbala”. 

Takmer celý svet ostal šokovaný najnovším názorom od speváčky, keďže v roku 2018 sa vyjadrila, že sa jej film nesmierne páčil. “Bolo to skvelé. Milujem to! Myslím si, že Bradley Cooper odviedol výbornú prácu a spolu s Lady Gagou to bolo dokonalé”. Pred samotným natáčaním, ktorý mimochodom režíroval samotný Bradley Cooper, sa trojica stretla. Lady Gaga dostala dokonca požehnanie od Barbry Streisand na natáčanie. Sú odfotení spoločne aj na pľaci, kde sa trojica pri natáčaní skvelo bavila a riešila jednotlivé scény. To, prečo sa zrazu speváčka vyjadrila takto negatívne na všetko a všetkých, ostáva záhadou. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:27