dreamstime
StoryEditor

Miluje ho celý svet. Keanu Reeves prišiel tragicky o manželku a dieťa, na dobro však nezanevrel

13.08.2021, 14:00
Celebrity
Charizmatický herec, ktorého rodokmeň siaha až do ďalekej Číny, má 56 rokov. Na jeho výzore by ste to však možno nebadali - to aj napriek tomu, že ho život poriadne potrápil.

Aj keď na prelome 21.storočia zažíval Keanu svoje najlepšie obdobie v kariére, v súkromí bolo všetko inak. Spolu so svojou životnou láskou Jennifer Syme nedočkavo očakávali príchod malej dcérky Avy. Tá sa však v decembri v roku 1999 narodila mŕtva. 

Ďalšia rana osudu na seba nenechala dlho čakať. Len o 18 mesiacov po obrovskom nešťastí totiž zomrela aj samotná Jennifer. Príčinou smrti bola hrôzostrašná autonehoda. Zronený herec sa ju rozhodol pochovať hneď vedľa ich dcérky. O pozornosť novinárov či verejnosti však nikdy nestál a so svojím žiaľom sa pasoval osamote v súkromí. 

Približne v tom istom čase nasledovala ďalší úder - jeho mladšia sestra Kim, ktorá mu je zároveň najlepšou priateľkou, ochorela na leukémiu. Herec neváhal ani sekundu a svojej sestre doprial špičkovú zdravotnú starostlivosť. Po tom, ako sa Kim podarilo zákernú chorobu poraziť, si Keanu uvedomil, že nie každý človek sa má o koho v nešťastí oprieť. Založil tak nadáciu, ktorá pomáha deťom s rakovinou. Jeho meno by ste tam však hľadali márne, o publicitu totiž hviezda nestojí. Oveľa radšej by si prial stretnúť veľkú lásku. ,,Viete, som osamelý chlap. Vo svojom živote nemám nikoho.Pokiaľ by sa však niekto v mojom živote objavil, tohto človeka by som rešpektoval a miloval celým srdcom. Snáď sa mi pošťastí,'' priznal pred niekoľkými rokmi v rozhovore a osud ho zrejme vypočul. Nie je to tak dávno, čo svetu predstavil svoju priateľku Alexandru Grant. Nebola to však láska na prvý pohľad, ale priateľstvo, z ktorého vzišlo niečo viac - dvojica sa poznala totiž od roku 2009. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Wishing them a lifetime of happiness!❤️? #KeanuReeves #AlexandraGrant

Príspevok, ktorý zdieľa Cinema Perspective (@cinema_perspective),

Na internete okrem iného do dnešného dňa koluje tisícky dôkazov o tom, že hollywoodska hviezda na dobro nezanevrela a do sveta sa snaží vnášať čo najviac svetla. Raňajky celému štábu, ale aj bezdomovcom v okolí, desaťtisíce dolárov venované na charitu či odmietnutie špeciálnych honorárov - to sú presne veci, pre ktoré ho ľudia po celom svete milujú. Najkrajšie na tom všetkom je, že sa o týchto vecí svet nedozvedel z médií, ale od samotných ľudí. Nemožno teda pochybovať o tom, že to Keanu robí z dobrého úmyslu a nie preto, aby mal za to plusové body ku kariére.​

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 14:11