twitter.com/vanityfair
StoryEditor

Čo si myslí matka Britney Spears o odstúpení jej otca od opatrovníctva? Snažila sa ju chrániť, no NEPOMOHLO to!

15.08.2021, 11:00
Celebrity
Podľa najnovších správ sa rozhodol otec Britney Spears, Jamie Spears, odstúpiť od opatrovníctva. Čo na to speváčkina matka?

Matka Britney Spears, Lynne Spears, reagovala na všetko, čo sa momentálne v ich rodine deje. Podľa posledných správ sa po trinástich rokoch rozhodol otec Britney Spears odstúpiť od opatrovníctva.

“Lynne Spears je potešená, že sa rozhodol Jamie Spears podstúpiť takýto krok. Lynne Spears sa pridala k opatrovníctvu pred troma rokmi, aby dokázala Britney Spears určitým spôsobom chrániť a aby jej vedela pomôcť. Nepomohlo to” znel kúsok z právneho dokumentu.

V posledných rokoch sa matka speváčky absolútne neangažovala do celého opatrovníctva, pod palcom to mal najmä jej otec. Ten riadil absolútne všetko, Britney Spears nemohla ísť nikam bez jeho povolenia, či súhlasu. Pred pár ťýždňami sa rozhodla speváčka prvýkrát po trinástich rokoch prehovoriť pred súdom: “Trápim sa a veľmi trpím. Toto opatrovníctvo je pre mňa veľmi bolestivé a nezvládam to. Som týraná” preniesla. Celý svet bol šokovaný a momentálne sa jej fanúšikovia radujú, že sa otec rozhodol upustiť od tvrdého opatrovníctva a tak sa dokáže Britney Spears aspoň ako tak vrátiť k normálnemu životu. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 01:44