Emma je pred objektívmi fotoaparátov ako doma
StoryEditor

Za kariéru modelky vďačí najmä jednému človeku. Emma Čaputová priznala, kto stojí za jej úspechom

16.02.2022, 01:00
Celebrity
Už počas inaugurácie prezidentky na sebe dcéry našej hlavy štátu pútali pozornosť. To ešte nikto netušil, že sa tá mladšia vyberie cestou modelingu.

Už od prvého okamihu, ako sa Zuzana Čaputová predviedla ako naša prezidentka - na inaugurácií, sa jej meno spájalo s návrhárom Borisom Hanečkom. Ten totiž pôsobí ako jeden z hlavných dizajnérov, ktorí sa starajú o oblečenie našej hlavy štátu. Zdá sa však, že okrem navrhovania šiat však práve on stihol oceniť Emminu netradičnú krásu. 

„Do veľkej miere vďačím tebe Boris za to, že som sa rozhodla angažovať v modelingu,'' priznala na sociálnej sieti Emma pri príležitosti Borisových narodenín. Nie je žiadnym tajomstvom, že ju jeden z najznámejších slovenských návrhárov podporuje a vidí v nej obrovský potenciál. Aj preto sa stala jednou z tvárí jeho prehliadky Narcissus. 

Pre denník Plus jeden deň návrhár prezradil, že v mladej kráske vidí obrovský potenciál kvôli prirodzenému talentu. Zatiaľ čo iné modelky musia roky trénovať ladnú chôdzu, Emma ju zvláda bravúrne bez akýchkoľvek ťažkostí. Pred objektívom je tiež ako doma a zdá sa, že je tak skutočne pre túto prácu stvorená.

„Má našliapnuté na svetovú kariéru,“ povedal bez zábran Hanečka a to, či sa jeho slová vyplnia, je zrejme síce ešte otázkou času, no rozhodne v módnom svete čo-to znamenajú.

Pozrite si všetky fotky Emmy:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 15:58