Janet prvýkrát prehovorila o svojom bratovi kriticky
StoryEditor

Kvôli kilám navyše ju nazýval prasaťom. Sestra Michaela Jacksona otvorene prehovorila o svojom bratovi

26.01.2022, 15:30
Celebrity
Napriek tomu, že od smrti Michaela Jacksona ubehlo už takmer 13 rokov, jeho verní fanúšikovia na legendárneho umelca nezabúdajú. Aj preto vznikol nový dokument, ktorý však odhalil nečakané skutočnosti.

Písal sa 25.jún 2009, keď svetom obehla smutná správa - a to, že spevák a tanečník Michael Jackson nečakane zomrel. Príčinou bolo neúmyselné zabitie doktora, ktorý mu nakombinoval smrtiacu dávku liekov. Život umelca vyhasol krátko predtým, než sa mal objaviť na svetovom turné, ktoré ohlasoval týždne dopredu. Namiesto toho sa však konal jeho pohreb, ktorý bol dokonca odvysielaný živým prenosom v televízii. 

Najväčšiu záštitu nad ním prevzala Michaelova sestra Janet, ktorá mala celý život k slávnemu bratovi blízko. Oporu v nej našla aj jej neter Paris či synovec Prince Michael Jackson. Obidvaja boli v tom čase ešte malými deťmi, ktoré sa len horko ťažko spamätávali z toho, že prišlo o milovaného ocka. 

Prehovorila až po rokoch 

Ako za života, tak aj po smrti sa Janet vyjadrovala o svojom staršom bratovi len a len v dobrom. Aj preto najnovší dokument, ktorý mapuje život kráľa popu, viacerých šokoval. Speváčka v ňom otvorene priznala, že svojho brata síce celým srdcom milovala, no nie stále sa ich vzťah dal považovať za ukážkový.

V štvordielnom dokumente totiž prezradila, že ju Michael zosmiešňoval. Spočiatku to bola síce sranda, no časom sa to zmenilo na urážky, ktoré sa jej neraz dotkli. „V niektorých chvíľach ma Mike celkom provokoval a naschvál mi nepekne hovoril. Prasa, kôň, sviňa, krava... veľmi sa tomu smial,'' priznala otvorene Janet. 

Tieto narážky mali apelovať najmä na jej váhu, nakoľko bola podľa vlastných slov stále plnšej postavy. Prvé komplexy z toho, ako vyzerá, sa objavili už keď bola malým dievčatkom a mala približne desať rokov. K zníženiu sebavedomia potom prispel aj Michael, ktorý komentoval sestrino každé kilo navyše. 

Napriek tomu mu však Janet bola oporou celý život. Dokonca aj v čase, keď bol obvinený zo sexuálneho obťažovania detí. „Žili sme každý svoj vlastný život, a aj keď bol mojím bratom, nemala som s tým nič spoločné (pozn. redaktora - s pedofíliou). Ale chcela som tu byť pre neho a podporovať ho, ako to len šlo,“ dodala.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:27