Pamela a Tommy Lee mali skutočne kontroverzné manželstvo
StoryEditor

Jej meno si vytetoval na úd, ona sa zaňho po pár hodinách vydala. Prvé manželstvo Pamely patrí k najkontroverznejším

21.01.2022, 13:00
Celebrity
Keď sa povie meno Pamela Anderson, všetci si vybavia blondínu s plným hrudníkom, ktorým sa chválila. Kedysi sexbomba sa síce stala snom mužov po celom svete, no na skutočnú lásku šťastie nemala.

Ambíciu preraziť v šoubiznise mala mladá Kanaďanka už od momentu, čo prvýkrát okúsila svet slávy. Na zápase si ju totiž všimol fotograf, ktorému sa blonďavá Pamela zdala príťažlivá, a tak ju nafotil. Z nenápadnej tínedžerky sa na istý moment stala modelka a od tohto okamihu sa svet točil okolo jedného - a to uspieť v susednej Amerike, kde sa rodili hviezdy každým dňom. 

Aj keď patrila k ženám, ktoré boli od prírody obdarené - a rozhodne nemala plochý hrudník, ako 22-ročná sa rozhodla pre enormné zväčšenie prsníkov, aby mala väčšiu šancu preraziť ako playmate. To sa jej aj podarilo a už ako mladá žena motala hlavy mužom zo všetkých kútov sveta. Okrem toho, že patrila medzi najobľúbenejšie ''zajačiky'' Hugh Hefnera, sa stala aj modelkou s najväčším počtom tituliek magazínu Playboy. 

image

Radili sa medzi najkrajšie a najstabilnejšie páry šoubiznisu. Nakoniec však oznámili rozvod

Písal sa rok 1995 a Pamela mala v tom čase 28 rokov. Na jednej z párty sa zoznámila s osudovým mužom jej života - kontroverzným hudobníkom Tommym Leeom. ,,Podišiel ku mne, schmatol ma a olízal. Pomyslela som si, že je to iné a že je to cool, a tak som mu dala svoje číslo,'' zaspomínala si Pamela na zoznámenie. Umelec sa jej ozval, no ona mu vzápätí oznámila, že sa s ním nemôže stretnúť, nakoľko odchádza na fotenie do Mexika. Aj keď mu nepovedala, kam ma namierené, Tommy si to zistil. Pamelu doslova vystopoval - a počkal si ju bez toho, aby o tom vedela. 

,,Volal som do hotela každých päť minút, až kým ma nezačali ľutovať. Nechal som jej odkazy všade, u všetkých jej kamošov, na všetkých miestach... sledoval som ju ako stalker,'' priznal otvorene Tommy. To, čo by iné ženy zrejme vystrašilo, Pamele imponovalo.

Dvojica si po štyroch dňoch strávených spolu povedala svoje áno. O svadbe nevedeli ani tí najbližší - a samotná rodina priznala, že sa to dozvedela až z médií. Urýchlený krok sprevádzalo ďalšie kontroverzné rozhodnutie...

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:54