Z dcérky Karla Gotta je už veľká slečna
StoryEditor

Z dcérky Karla Gotta je už nádherná slečna. Na najnovšom zábere by ste ju zrejme už nespoznali

11.01.2022, 17:00
Celebrity
Meno Karla Gotta zanechalo nielen v našich vodách stopu. Zdá sa, že v nej čoskoro bude pokračovať aj jeho dcérka Charlotte.

Charlotte Ella Gottová a Nella Sofia sa so slávou vysporiadali už od útleho veku. Ako dcérky zlatého Slávika boli v centre pozornosti všade, kam prišli. Napriek tomu sa ich rodičia snažili chrániť, a tak sa v médiách informácie o dievčatkách objavovali len zriedkavo. Málokto vtedy tušil, že dievčatká inklinujú tak, ako slávny otec, k umeniu. 

Všetko sa to ukázalo už takmer pred troma rokmi, keď maestro vydal novú skladbu s názvom Srdce nehasnou. Duet si s ním zaspievala jeho vtedy 13-ročná dcérka. Po tom, ako podľahol zákernej rakovine, bolo jasné, že touto skladbou sa nelúčil len s verejnosťou, ale najmä so svojimi najmladšími dcérami. 

,,Predtým než zaspím, chcem počuť tvoj hlas. Nech zostane večných aj tých pár chvíľ, keď si spievala zo všetkých svojich síl. Tvoj koreň je tuhý ako kmeň, stromy však dorastú, nezabudni. V korunách vedie tisíce ciest, na konci každej sa však stretneme,'' znie preklad Gottovej posledne piesne. 

Po tom, čo božský Kája poslednýkrát vydýchol, sa Ivana Gottová rozhodla svoje deti chrániť ešte viac - a na istý čas zo svojej rodnej krajiny odišli. Do rúška anonymity sa zahalila aj Charlotte, ktorá si vtedy vymazala všetky fotografie zo svojich sociálnych sieti. Rodina prežívala obrovskú bolesť v súkromí a dnes, už dva roky po maestrovej smrti, je na ich tvári badať úprimný úsmev a radosť. 

Jednou z radostí bol nepochybne aj výlet, ktorý rodinka počas sviatkov zažila. Namierili si to totiž do romantického Paríža, ktorý musel mať najmä v období sviatkov skutočne krásny nádych. Charlotte sa tak po dlhej dobe pochválila záberom, z ktorého je jasne vidieť, že je z nej už štýlová mladá dáma, ktorá rastie do krásy. O pár týždňov oslaví už 16-te narodeniny a niet pochýb o tom, že by bol na ňu slávny ocko hrdý. 

Fotky, ako Charlotte vyzerá, nájdete v galérii:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 11:15