Mladú Emmu čaká nepochybne žiarivá budúcnosť
StoryEditor

Obrovský úspech dcéry našej prezidentky. Emma sa objavila na titulke prestížneho svetového magazínu

19.01.2022, 13:30
Celebrity
Napriek tomu, že jej modelingový štart vyvolal rôzne reakcie, zdá sa, že dcéra prezidentky sa pomaly, ale s istotou presádza vo svete módy a krásy.

Už od momentu, ako sa v médiách objavila informácia o tom, že sa dcéra prezidentky objavila v porftóliu prestížnej módnej agentúry Exit Model Management, sa ľudia začali o blonďavú krásku čoraz viac zaujímať. Niet sa čomu čudovať - len 17-ročná Emma má takmer dokonalé miery 88-61-89, čo jej nepochybne môže byť nápomocné pri prerazení vo svete modelingu. 

Od momentu, čo sa objavila na prehliadke Fashion Live! vyvolala záujem verejnosti. Aj keď si mnohí mysleli, že ide o protekčnosť, faktom je, že si Emma prešla špeciálnym výberovým konaním a ako tvár si ju vybrali samotní návrhári. ,,Emma Čaputová prešla pred podujatím Fashion LIVE! castingom a nebola nijakým spôsobom protežovaná. Svojej úlohy modelky sa zhostila profesionálne a prispela k vysokému umeleckému zážitku tohto podujatia. Rovnako odmietame urážlivé poznámky k jej vzhľadu a umeleckému make-upu. Za podujatím stojí tím etablovaných odborníkov z oblasti vlasového stylingu a vizážistky, ktorých práca reflektuje vizuálnu predstavu samotných dizajnérov,'' vyjadrila sa na sociálnej sieti k celej kauze Babsy Jaguščák, moderátorka a jedna zo zastrešovateliek eventu.

image

Emma na prehliadke Fashion LIVE! 2021

Krátko po tom sa Emma dostala k ďalšej príležitosti - a stále sa tvárou slovenskej značky kozmetiky Niolo. ,,Všetci v Noili ostro odsudzujeme akékoľvek útoky na Emmu! Je to krásna mladá žena a my v Noili sme hrdí, že sa stala jednou z našich tvárí,'' vyjadrili sa verejne ku voľbe svojej modelky. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 06:28