Pamela a Tommy Lee mali skutočne kontroverzné manželstvo
StoryEditor

Jej meno si vytetoval na úd, ona sa zaňho po pár hodinách vydala. Prvé manželstvo Pamely patrí k najkontroverznejším

21.01.2022, 13:00
Celebrity
Keď sa povie meno Pamela Anderson, všetci si vybavia blondínu s plným hrudníkom, ktorým sa chválila. Kedysi sexbomba sa síce stala snom mužov po celom svete, no na skutočnú lásku šťastie nemala.

Nakoľko Pamela neobľubuje nosenie šperkov, nechala si na svoj prst vytetovať meno hudobníka. Ten bol o čosi odvážnejší a Pamelino meno si nenechal vytetovať len na prst, ale aj na svoj pohlavný úd. Hneď po príchode z Mexika sa nasťahovali do spoločného domu a ešte predtým, než si na nich šoubiznis zvykol ako na nový pár, prišiel ďalší šok. Po tom, čo vyhnali elektrikára a odmietali ho vyplatiť, sa im rozhodol pomstiť nepekným spôsobom - a z ich domu ukradol nahrávku z ich spálne. 

Napriek tomu sa dvojica zdala silnejšia, ako kedykoľvek predtým. Ich slabina sa však ukázala už rok po manželstve - a to, keď Pamela priviedla na svet ich prvorodeného syna. Tommy totiž nezniesol fakt, že sa jeho manželka venuje aj niekomu inému, než jemu. To sa pochopiteľne zhoršilo s narodením druhého chlapca a domácnosť sa zmenila na hotové peklo. 

image

Dvojica na seba priťahovala pozornosť všade, kam prišli

Profimedia - Standardni obsah

​Približne v tom čase totiž hudobník Pamelu zmlátil - a to tak, že skončil za mrežami. Tá mu napriek všetkému (a aj rozvodu) dala ďalšiu šancu a potom ďalšiu a ďalšiu... no ich vzťah v skutočnosti nikdy nebol ideálnym. ,,Možno ak by som bol jej tretím deckom, venovala by sa mi,'' uviedol na margo rozvodu Tommy. Dnes je, zdá sa, šťastný v ďalšom manželstve - no herečke sa šťastie nepodarilo nájsť. Ani piatý zväzok jej totiž šťastie nepriniesol a opäť sa rozvádza.

V jednom však má jasno - a to, že sa ku Tommymu už nikdy nevráti. ,,Nikto nepochopí, koľko sklamania a smútku priniesol človek do našich životov. Žiarlil na krásu svojich synov, na ich talenty už od momentu, čo sa narodili. Je zvráteným sociopatom,'' vyjadrila sa Pamela no pre magazín People priznala, že Tommy bol a navždy bude jej osudovou láskou. Jej názor sa nezmenil ani po všetkých bitkách, drogových a alkoholových škandáloch či iných excesoch.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 08:17