Seriálová Monica si prešla obrovskou bolesťouProfimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Potratila, o deň na to natáčala scénu s bábätkom. Seriálová Monica musela svoj žiaľ skrývať

19.01.2022, 08:00
Celebrity
Krásna herečka, ktorá stvárnila ikonickú Monicu Geller, sa deň po strate svojho bábätka postavila pred kamery a to rovno na scénu, ktorá bola pre ňu najťažšia.

Už od momentu, kedy sa Courteney Cox objavila na televíznych obrazovkách ako Monica Geller, sa spolu s ostatnými hercami stala hviezdou. Pôvabná herečka bola na vrchole slávy a zdalo sa, že má všetko. Okrem slávy, ďalších hereckých ponúk či vysnívanej práci si našla manžela a všetko sa zdalo rozprávkové. Zlom však prišiel v momente, keď sa snažila otehotnieť. 

Ako prezradila po dlhých rokoch, nebolo to totiž ľahké, práve naopak. V skutočnosti prežívala podobný osud, ako jej seriálová postava. Monica Geller, ktorú si Courteney zahrala, totiž nemohla so svojím partnerom otehotnieť. Nakoniec sa tak rozhodli pre adopciu. V reálnom živote však Monica skúšala umelé oplodnenia. Tie neboli ľahké, práve naopak - okrem fyzickej bolesti si totiž odtrpela mnoho psychickej bolesti a trápenia. Niekoľkokrát totiž potratila. 

image

Po rozvode s Bradom našla šťastie po boku mladšieho muža. Angelina Jolie randí so známym spevákom

Donosiť a porodiť jedinú dcérku Coco jej pomohlo umelé oplodnenie až tesne pred 40-tkou. Práve kvôli tomu sa rozhodla začať s vlastnou šou, v ktorej pomáha ženám s podobným osudom, ako mala ona sama. Do dnešného dňa si totiž pamätá, aké ťažké bolo prežiť každý jeden potrat. ,,Pamätám si ako som potratila a o deň na to sme natáčali scénu, v ktorej Rachel porodila a my sme sa tešili z malej Emmy,'' opisuje svoje spomienky herečka. 

,,Bolo to strašné a zničujúce, no musela som sa stále tváriť šťastne a zábavne,'' dodala Courteney. V spomínanej scéne si maličké bábätko dokonca podržala na rukách a tešila sa z nej. V skutočnosti však myslela na to, že ona sa mamou možno nikdy nestane...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 00:39