Herečka vyzerá aj napriek svojmu veku neuveriteľne dobreTASR
StoryEditor

Stále mladá a krásna aj po 50-tke. Pozrite sa, aký je recept Jennifer Aniston na nestarnúci vzhľad

23.01.2022, 15:00
Celebrity
Na to, že má herečka Jennifer Aniston po 50-tke, jej nestarnúci vzhľad je priam neuveriteľný. Nejde však len o to, že sa o ňu každý deň starajú pri natáčaní. Ona sama sa celý život riadi podľa niekoľkých a jednoduchých pravidiel, ktoré môžete dodržiavať aj vy, aby ste zostali stále mladé a krásne.

Herečka Jennifer Aniston, známa zo seriálu Priatelia, žije životným štýlom, ktorý jej zaručil takmer nestarnúci vzhľad. Väčšina z jej kozmetických procedúr je ľahko dostupná, dokonca používa prípravky, ktoré sa určite nájdu aj vo vašich domácnostiach. Okrem toho sa Jennifer Aniston snaží držať niekoľkých trikov, ktoré vás v konečnom dôsledku nič nestoja. Hneď na začiatok vám prezradíme, že dôvodom, prečo herečka vyzerá stále tak krásne je, že je šťastná. To zapríčinila práve jej každodenná rutina, ktorá si síce vyžaduje veľa disciplíny, no zdá sa, že výsledok stojí za to.

  • Čas na raňajky je dôležitý

Jennifer Aniston si uvedomuje, že krása je kombináciou vonkajších vplyvov, fyzického a duševného zdravia. Každé ráno preto vstáva o 4:30, približne dvadsať minút medituje, potom sa naraňajkuje a zacvičí si. Na detoxikáciu a naštartovanie tráviaceho systému vypije pohár vlažnej limonády, po ktorej si dá smoothies, milkshake alebo toast s vajíčkom na tvrdo. Smoothies však pije najčastejšie a pozostáva najmä z banánov, čučoriedok, čerešní a zvykne pridať aj práškové kakao. Je dôležité vychutnať si svoje prvé jedlo v pokoji a nie v zhone.

image

Po rozvode s Bradom našla šťastie po boku mladšieho muža. Angelina Jolie randí so známym spevákom

  • Robí viac než jeden typ cvičenia

Tajomstvom herečkinej krásnej postavey je to, že sa neobmedzuje len na jeden typ cvičenia. Najobľúbenejšou je jednoznačne jóga, ale nájde si čas aj na kardio, box alebo jogging, čo je forma pomalšieho behu. Neustále sa snaží cvičenia striedať, kombinuje pilates alebo cvičenie v posilňovni s jógou. Snaží sa totiž zmiasť svoje telo, pretože ak si telo dlho zvyká na jeden alebo viac cvikov, efektivita tréningu sa bude postupne znižovať. Samozrejme, raz či dva krát za týždeň si dopraje odpočinok, ale väčšinou sa prekoná, povie si, že to bude len desať minút a nakoniec si zacvičí aj v deň oddychu.

  • Opaľovací krém si berie takmer všade so sebou

Čo sa týka obedu či iných jedál, snaží sa prijímať najmä rôzne superpotraviny, ako listová zelenina, maca prášok, orechy a všetko s vysokým zdrojom bielkovín. Okrem toho dbá na to, aby neustále pila dostatok vody. Presnejšie je to až tri litre vody denne. Ľudské telo totiž potrebuje byť hydratované zvonku aj zvnútra, aby zostalo zdravé. Taktiež do jej každodennej rutiny patrí starostlivosť o pokožku. Okrem hydratácie sa snaží mať vždy po ruke opaľovací krém. Sama tvrdí, že je to najdôležitejšia položka, ktorú by ste mali používať, aby ste zabránili známkam starnutia. Opaľovací krém totiž zaručuje rovnomerný vzhľad pokožky a udržuje správnu hladinu keratínu, dôležitého proteínu, ktorý sa nachádza aj vo vlasoch a nechtoch.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 04:30