Jedna z najkrajších herečiek sveta má novú známosť
StoryEditor

Po rozvode s Bradom našla šťastie po boku mladšieho muža. Angelina Jolie randí so známym spevákom

10.01.2022, 14:00
Celebrity
Napriek tomu, že Angelina Jolie nikdy nepatrila k herečkám, ktoré by prezrádzali detaily zo svojho súkromného života, zdá sa, že tentokrát sa rozhodla trochu ‘‘povoliť‘‘.

Už od momentu, ako sa herečka Angelina Jolie objavila na televíznych obrazovkách, bola považovaná za jednu z najkrajších žien sveta. Mnohí preto netrpezlivo čakali na to, ktorý muž sa stane jej osudovým. Po dvoch nepodarených manželstvách si mnohí mysleli, že to bude práve herec Brad Pitt, s ktorým sa zoznámila pri natáčaní filmu Pán a pani Smithovci. Aj keď bol v tom čase Pitt ženatý s herečkou Jennifer Aniston, svoju manželku sa rozhodol opustiť a začal nový život s Angelinou. 

Začalo sa to inak

Dvojica bola od prvého objavenia sa na verejnosti opisovaná ako najkrajší pár Hollywoodu. Niet sa čomu čudovať - tak, ako sa radila Angelina medzi najkrajšie ženy, tak sa radil medzi najpôvabnejších mužov aj Brad. Spojenie týchto dvoch sa stalo silnejším po tom, čo sa rozhodli adoptovať dve deti a následne splodili tri biologické - Shiloh a dvojčatá Viviene a Knoxa. 

Brad a Angelina si svoje áno povedali až o osem rokov neskôr, no o dva roky na to bol oficiálny koniec - a manželia ohlásili rozvod. Ten sa oficiálne ukončil po troch rokoch ťahania sa po súdoch a momentálne bojujú o to, kto bude ako vídať deti. Angelina si totiž neželá, aby sa s nimi Brad stretával osamote.

Zdá sa však, že okrem odvolávaní a nepríjemných sporov má však Angelina vo svojom živote aj príjemné novinky. Podľa medializovaných informácií a viacerých zdrojov z okolia herečky by totiž mala randiť so známym spevákom, ktorý vystupuje pod umeleckým menom The Weeknd. Ten v minulosti randil s modelkou Bellou Hadid či speváčkou Selenou Gomez. Od herečky je mladší o 15 rokov. 

,,Svojim známym hovoria, že sú len dobrými priateľmi, no tí, čo ich poznajú bližšie, vedia, že spolu randia,'' prezradil zdroj z okolia nového páru. Dvojica sa má spolu stretávať už vyše roka, o čom svedčia aj paparazzi zábery. Neraz ich totiž prichytili na spoločnej večeri či prechádzke a je nad slnko jasné, že títo dvaja si jednoducho rozumejú. Najnovšie o ich láske svedčí aj pieseň, ktorú hudobník vydal. ,,Moja nová frajerka je filmová hviezda...'' spieva v nej. Nebolo by to prvýkrát, čo The Weeknd vo svojich skladbách opisoval svoj život, práve naopak - robil to pravidelne už v minulosti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 06:33